Život nije fer: Samo što je postao otac, sud Aleku Boldvinu izrekao presudu za ubistvo Haline Hačins

Život nije fer: Samo što je postao otac, sud Aleku Boldvinu izrekao presudu za ubistvo Haline Hačins

Autor: | 05/10/2022

0

Odluka suda je konačna

Pre deset dana Alek Boldvin postao je otac po osmi put. Pre tačno godinu dana Alek Boldvin slučajno je na snimanju filma "Rust" usmrtio snimateljku Halinu Hačins (42) i ranio režisera Džoela Suozu (48). Posle dugog procesa, saslušanja i suđenja sud je doneo odluku. 

Pročitajte: Holivud na nogama - Alek Boldvin biće optužen za ubistvo Haline Hačins!

Getty Images

 

Kako prenose strani mediji Alek Boldvin će nastaviti da snima film Rust u januaru 2023. godine nakon što je postigao poverljivu nagodbu sa suprugom ubijene snimateljke Haline Hačins.

Metju Hačins će biti izvršni producent filma i rekao je da su se on, producenti i Boldvin složili da je smrt njegove supruge bila "strašna nesreća".

Pročitajte: Odluka suda je konačna! Pravda zadovoljena - Katarina Rebrača proglašena...

Profimedia

 

- Postigli smo nagodbu, koja podleže sudskom odobrenju, za našu nepravednu smrt protiv producenata filma "Rust", uključujući Aleka Boldvina i Rust Movie Productions, LLC. Kao deo tog poravnanja, naš slučaj će biti odbačen - objavio je jutros Metju Hačins za Daly Mail i dodao:

- Snimanje filma "Rust", za koji ću sada biti izvršni producent, nastaviće se sa svim prvobitnim glavnim igračima u januaru 2023. godine. Nemam interesa da se upuštam u optužbe ili pripisivanje krivice (producentima ili gospodinu Boldvinu). Svi verujemo da je smrt Haline bila užasna nesreća. Zahvalan sam što su se producenti i zajednica oko poslova zabave okupili da odaju počast Halini i njenom poslednjem radu - naveo je Hačins.

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti