Smrt Haline Hačins nije bila slučajna: Brat Aleka Boldvina odlučio da progovori, incident u Nju Meksiku dobio novu dimenziju

Smrt Haline Hačins nije bila slučajna: Brat Aleka Boldvina odlučio da progovori, incident u Nju Meksiku dobio novu dimenziju

Autor: | 17/11/2021

0

Brat Aleka Boldvina ima svoju teoriju o incidentu u Nju Meksiku

Posle velike tragedije koja se dogodila na snimanju filma “Rust”, kada je iz pištolja rekvizita slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins, Alek Boldvin pokušava da živi koliko-toliko normalno. Njegov brat Danijel Boldvin ima svoju teoriju o incidentu.

Pročitajte: Još jedna tragedija na snimanju filma Rust, posle smrti Haline Hačins nova nesreća

Profimedia

 

Gostujući u emisiji “The Domenick Nati Show”, Danijel je istakao da njegov brat ne bi trebalo da preuzme krivicu za ubistvo Haline Hačins.

- Alek je “žrtveni jarac”. Velike zvezde izraženih političkih stavova su laka meta – rekao je brat Aleka Boldvina i dodao:

- Ovo je ništa drugo do posledica njegove doslednosti i čvrstih stavova o određenim stvarima. Ljudi koji ga ne vole će ga iskoristiti, njegovu suprugu progoniti... On je meta.

Pročitajte: Alek Boldvin progovorio - Prvi put pred kamerama o smrti Haline Hačins

Getty Images

 

Iako Danijel nije želeo da precizira o kakvim je političkim stavovima reč, nije tajna da Alek Boldvin nije simpatisao nekadašnjeg predsednika Donalda Trampa, često ga imitirajući u šou-programu “Saturday Night Live”, odnosno da je u to vreme otvoreno podržavao Baraka Obamu.

Podsetimo, jedan od prvih koji je javno upro prst u Aleka Boldvina bio je Donald Tramp mlađi, koji prodaje majice sa natpisom “Pištolji ne ubijaju ljude, Alek Boldvin ih ubija”.

Iako se čini da postupci Trampovog sina idu u prilog Danijelovoj teoriji o “žtrvenom jarcu”, važno je napomenuti da je tužilac koji istražuje incident u Nju Meksiku, Meri Karmak Altvajas, demokrata.

Pročitajte: Američi zakon ne prašta - Evo kakva kazna čeka Aleka Boldvina posle ubistva snimateljke

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti