Vuk Kostić drugi put oboleo od korona virusa

Vuk Kostić drugi put oboleo od korona virusa

Autor: | 16/11/2020

0

Vuk Kostić korona virus dobio je po drugi put, prenose domaći mediji. Iako je već jednom radio testiranje i bio pozitivan na kovid 19, najnovije informacije kažu da je glumac ponovo oboleo. Naime, Vuk Kostić je virus korona preležao pre nekoliko meseci bez ozbiljnih simptoma. Međutim, sada je njegovo stanje mnogo ozbiljnije i, kako navodi „Informer“, ima upalu oba plućna krila, teško diše, a ponekad i otežano priča.

‒ Vuk je nedavno dobio temperaturu, osećao je bol u kostima i mišićima, a počeo je i da kašlje. Iako je imao sve simptome osobe zaražene koronom, on je tu mogućnost odbacivao jer je bio ubeđen da ima antitela koja ga štite od virusa. Međutim, lekar ga je savetovao da uradi PCR test, koji je pokazao da je pozitivan na kovid 19 ‒ priča izvor blizak glumcu za ovaj dnevni list.

Pročitajte: Vuk Kostić - Nepoverljiv sam i puno mi treba da nekog pustim u moju malu tvrđavu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели vuk kostic (@vukkosticbadza)

Izvor navodi da je zdravstveno stanje popularnog glumca ozbiljno, ali da se on leči u svom stanu.

‒ Ima upalu oba plućna krila, teško diše, a nekada ne može normalno da govori. Iako je stanje ozbiljno, izolovan je u svom stanu, nije u bolnici. Doktori su mu propisali terapiju koju svakodnevno uzima ‒ zaključio je izvor.

Pročitajte: Vuk Kostić pao u zaborav - Ana Mihajlovski se vratila staroj ljubavi?

Vuk Kostić danas se oglasio na društvenim mrežama i povrdio da je zaista pozitivan na korona virus, ali da njegovo zdravstveno stanje nije alarmantno.

- Izmišljaju bezveze. Sve je okej, nema ni upale pluća ni temperature, Bogu hvala. Samo na papiru piše pozitivan. Ovo pišem zbog ljudi koji iskreno brinu. Živ je vuko umro nije - napisao je Vuk na svom "storiju" i tako demantovao da je loše.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti