Ema je umetnica, Una glumica, a evo čime se bavi i kako izgleda Bregina ćerka Lula FOTO

Ema je umetnica, Una glumica, a evo čime se bavi i kako izgleda Bregina ćerka Lula FOTO

Autor: | 11/04/2023

0

Ćerke Gorana Bregovića Ema, Una i Lula su, reklo bi se, od roditelja nasledile ono najbolje. Na majku Dženanu, bivšu manekenku, su lepe i vitke, dok su od oca „pokupile“ brojne talente.

Nebojša Babić

 

S obzirom na to da su odrasle u umetničkoj porodici, ne čudi što su i same krenule tim putem. Najstarija Ema magistrirala je u Školi lepih umetnosti u Nantu, a njene konceptualne izložbe Beograđani su imali prilike da vide u nekoliko navrata.

Pročitajte: Zavirite u prelepi pariski dom porodice Bregović - Ovde Brega i Dženana žive sa svoje tri ćerke FOTO

Miloš Nadaždin

 
 
 

Srednju ćerku Gorana Bregovića Unu tek ćemo bolje upoznati. Iako rođena i odrasla u Parizu, sve više vremena provodi u Beogradu, gde joj je druga kuća. Nedavno je dobila glumački angažman u filmu „Kruna“, a na konferenciji za novinare je poručila:

‒ Ovo je moja prva uloga i jako sam srećna što radim sa ovom ekipom. Energija je divna, pa na snimanje dolazim sa velikim osmehom. Dosta sam naučila od drugih glumaca, sve ovo je za mene jedno veliko i novo iskustvo.

Pročitajte: Rođenog brata Gorana Bregovića niko ne zna - Predrag živi povučeno, a evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

ATA Images

 
 

Za sada se ponajmanje zna o Luli, koja će u maju napuniti 19 godina. Ako je suditi po Instagram-profilu, njena sfera interesovanja je moda, a angažovana je kao stilista na snimanju spotova i kataloga.

 

Legendarni muzičar je u intervjuu koji je dao 2017. godine istakao o ćerkama:

‒  Supruga i ja smo im ostavili slobodu izbora pa će same odabrati šta žele. Najstarija Ema studira slikarstvo, srednja Lula je vitka i visoka, prava lepotica, ali ne želi da se bavi manekenstvom premda ima ugovor s jednom od najvećih svetskih agencija čiji su je skauti zapazili na ulici, a najmlađa Una je još premala da bi se videlo na koju će stranu potegnuti. Sve smo ih upisali u baletsku i muzičku školu, ali ih je jedino Lula završila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin