Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Ema, Una i Lula tatin su najveći ponos: Upoznajte ćerke Gorana Bregovića (foto)

Autor: | 15/05/2022

0

Ćerke Gorana Bregovića su prave lepotice 

Jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora Goran Bregović 1993. godine oženio se dugogodišnjom devojkom Dženanom, sa kojom ima tri ćerke: Emu, Unu i Lulu. Prethodno je, u svojim dvadesetim godinama, sa sarajevskom plesačicom Jasenkom dobio ćerku Željku.

Ona se nikada nije eksponirala u javnosti. Živi u Austriji, ima dvoje dece i sa ocem je, tvrde upućeni, u odličnim odnosima.

Pročitajte: Zdravko Čolić pre 40 godina posvađao Balaševića i Bregovića, za sve je kriva ona!

Privatna Arhiva

 

Ema, Una i Lula su rođene i odrasle u Parizu, ali često i rado dolaze u Beograd. O životu na dve adrese najstarija ćerka Gorana Bregovića pričala je nedavno za HELLO!.

‒ Za mene je to neophodna stimulacija. Kada ostanem predugo na jednom mestu, mozak mi se uspava i teže nalazim inspiraciju. Osećam veliku slobodu u tome što nigde ne puštam koren, kao slobodni atom ‒ ističe Ema, koja je 2018. godine magistrirala u Školi lepih umetnosti u Nantu, a do sada je imala nekoliko samostalnih izložbi u Parizu i Beogradu.

Ćerke Gorana Bregovića izrasle su u divne devojke 

Njene sestre Una i Lula za sada se nisu „predstavile“ javnosti, a o zajedničkom odrastanju Ema kaže:

‒ Odrasla sam u mešovitoj porodici, u kući se poštovao svaki praznik. To nije bilo vezano za gradove, nego za jugoslovensku kulturu koju su moji održavali uprkos životu u Francuskoj. Stekla sam širinu zahvaljujući putovanjima i upoznavanju naše tradicije. Balkanski identitet je i dalje vrlo snažan. Delimo mnoge zajedničke tačke i treba biti svestan koliko toga smo udruženi sagradili, a ne nalaziti nove razloge za podelu.

Pročitajte: Ćerke Gorana Bregovića slave, veliki dan u porodici sjajnog muzičara 

Boško Karanović

 

Svetski priznati muzičar u martu je proslavio 72. rođendan, ali je žurka izostala.

‒ Napravio sam nešto bolji ručak. Ne slavite takav rođendan kao 18. Napravite nešto, ali ništa naročito ‒ otkrio je Bregović.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti