Sin Igor je moja snaga! Ovako izgleda jedan sasvim običan dan u domu Ane Brnabić FOTO

Sin Igor je moja snaga! Ovako izgleda jedan sasvim običan dan u domu Ane Brnabić FOTO

Autor: | 18/01/2023

1

Sin Ane Brnabić centar je premijerkinog sveta

Ana Brnabić ne priča mnogo o privatnom životu, ali znamo da je godinama u srećnoj vezi sa doktorkom Milicom Đurđić i da imaju sina Igora. Iako dečak ima skoro četiri godine, njegovo lice još nismo videli. Sećamo se samo kako joj je potrčao u zagrljaj posle polaganja zakletve u Skupštini.

Pročitajte: Ovo je sin Vesne Trivalić - Nikola je završio prestižne škole, živi u dve države i nimalo ne liči na slavnu majku FOTO

Srđan Stevanović / Getty Images

 

Predsednica vlade u intervjuu za Alo! otkrila je neke detalje o sinu, a prisetila se i tog najemotivnijeg.

‒ To mi je jedan od najlepših trenutaka u 2022. godini, i to je moja snaga. Nije znao šta se tačno dešava, suviše je mali, ali mislim da je razumeo. Igor nekad gleda vesti sa mnom, tako da sve zna ‒ ispričala je premijerka i otkrila kako njen sin reaguje kada je ugleda na ekranu.

Pročitajte: Javnost - Po kom zakonu je on njen sin; Ana Brnabić - Nije moj na papiru, ali...

Damir Dervišagić / Kurir

 

‒ Kada gostujem na nekoj televiziji, pokušava da me dozove. I dalje ne razume da ja kada sam na ekranu ne mogu da ga čujem. Vreme brzo prolazi, on će sada napuniti četiri godine. I onda pomislite, nemate mnogo vremena da menjate stvari, a morate svaki dan da date sve od sebe. I zato svaki dan pokušavate nešto da učinite da sva deca u Srbiji žive u zemlji na koju mogu da budu ponosna.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Srđan Stevanović/Getty Images

Slične Vesti

Najnovije vesti