Prerastao mamu: Dara Bubamara ponosno pokazala sina, Kosta govori tri jezika i želi da bude slavan FOTO

Prerastao mamu: Dara Bubamara ponosno pokazala sina, Kosta govori tri jezika i želi da bude slavan FOTO

Autor: | 16/01/2023

0

Sin Dare Bubamare Konstantin Kesić uspešno je završio prvo polugodište, pa je ponosna majka odlučila da ga za raspust časti jednim lepim putovanjem. Trenutno uživaju u čarima Dubaija, a ujedno su iskoristili priliku da obiđu znamenitosti u pustinjskom predelu koji okružuje grad. Egzotičan izlet, naravno, zahteva i egzotičnu nošnju, pa je pevačica turbanom zaštitila glavu od sunca, dok je dečak stavio kariranu maramu.

Pročitajte: Jelena Karleuša i Dara Bubamara snimile parodiju na svoje medijsko prepucavanje VIDEO

Instagram

 

Sin Dare Bubamare je prošle godine napunio 13 godina i već sada je primetno viši od svoje mame, koja ne voli da ga preterano eksponira u medijima, iako o njemu rado govori.

− Kosta je moj najveći uspeh u životu. Ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš ‒ kaže Dara Bubamara, koja je sa Kostinim tatom Milanom i posle razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Dara Bubamara u porodičnoj drami - Nakon tajnog razvoda i preseljenje za Beograd?

Instagram

 

− Izrastao je u lepog, dobrog i vaspitanog dečaka, koji nije bahat, već je skroman. Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, trenira – ide na vaterpolo i atletiku. Sportskog je duha i često mi govori: „Mama, hoću da uspem zbog tebe i tate‟. Želi da postane slavan fudbaler.

Instagram

 

Mnogi su primetili da pevačica iz Novog Sada poslednjih godina izgleda bitno drugačije nego na početku karijere, a ona voli da naglasi da najviše radi na pozitivnoj energiji.

− Imam strašno mnogo samopouzdanja. Ljudi vole moju dobru ludu energiju. Kosta mi kaže: „Mama, znaš li zašto tebe vole? Zato što si jedna duša.“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti