Jelena Karleuša otkrila najlepše vesti: Marija Šerifović će roditi bebu!

Jelena Karleuša otkrila najlepše vesti: Marija Šerifović će roditi bebu!

Autor: | 16/01/2023

1

Jelena Karleuša poznata je po oštrim, ali i duhovitim izjavama. Tako se jutros na Instagramu osvrnula na Zvezde Granda, muzičko takmičenje u kome je kao članica žirija godinama učestvovala, i u svom stilu prorekla budućnost popularnom formatu i njegovim akterima.

Pročitajte: Primorana sam da podnesem tužbu... Karleuša otkrila istinu posle navoda da je Tošić svu imovinu prepisao na majku i sestru

Facebook

 

Pored ostalog, Karleuša predviđa da će se Saša Popović za stalno preseliti u Opatiju, da će Ana Bekuta nastaviti svoju blistavu karijeru...

Pročitajte: Kraj takmičenja Zvezde Granda? Snimanje nije počelo, Saša Popović i Žika Jakšić zaratili

Instagram

 

Najupečatljivi je svakako deo koji se tiče Marije Šerifović koja će, po rečima njene koleginice, roditi bebu.

Pop zvezda u novembru je proslavila 38. rođendan i sve češće, čak i javno, govori o tome da joj je najveća želja da dobije dete.

Instagram

 

- Generalno, sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale oko toga. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - otkrila je nedavno pevačica gostujući u jednoj televizijskoj emisiji.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Jelena Karleuša i Marija Šerifović zaratile: Prijateljstvu je došao kraj?

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović intezivno je već nekoliko godina, od kada zajedno rade na projektu ,,Zvezde Granda". Uvek su tu jedna za drugu, i podržavaju se u svim životnim situacijama. Tako se Marija našla Jeleni tokom prethodnih godina koje za pop pevačicu nisu bilo ni malo jednostavne, pa je delovalo da ništa ne može da naruši njihov odnos.

19/03/2021

12719 pregleda

Saznajte više