Slava u vreme korone: Ovako poznati proslavljaju Aranđelovdan (foto/video)

Slava u vreme korone: Ovako poznati proslavljaju Aranđelovdan (foto/video)

Autor: | 21/11/2020

0

Danas se u mnogim domovima poznatih ličnosti sa naše javne scene slavi krsna slava - Aranđelovdan. Poznati proslavljaju Aranđelovdan ove godine nešto drugačije nego do sada. Pesme, brojnih gostiju i smeha do kasno u noć neće biti, jer su zbog pandemije korona virusa na snazi nove mere Vlade Srbije, koje zabranjuju okupljanje većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru.

Pročitajte: U kući Živojinovića sve je spremno za slavlje - Lepa Brena otkrila ko joj je desna ruka (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepa_brena_fanpage_)

Ali slavski kolač, sveća, kao i uksuna trpeza za domaćina i njegove najmilije članove porodice, i ove godine su tu. Iako je vreme korone, vernici slavu ne žele da prekinu da obeležavaju. A kako su to ove godine učinili naši poznati, pogledajte u nastavku.

Brena i Boba Živojinović

Još sinoć su na društvenim mrežama osvanule fotografije kako se vesela porodica Živojinović priprema za krsnu slavu. A danas je Aleksandra Prijović odlučila da uputi čestitku svima koji slave Aranđelovdan, a kako najbolje to uraditi ako ne sa sinom Aleksandrom u naručju.

- Svima koji slave želimo srećnu slavu. Ljubimo vas Aleksandar i ja - napisala je pevačica i fotografijom oduševila sve pratioce.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official)

Novak Đoković

Među poznatima koji danas slave Aranđelovdan je i porodica najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića. Nole je svim vernicima koji danas slave slavu čestitao uz fotografiju koju je objavio na "Instagramu".

- Srećna Slava svima koji danas slave Sv. Arhangela Mihajla. Neka nas naš zaštitnik čuva i vodi kroz život u svetlosti, ljubavi i miru - napisao je Đoković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Poznati proslavljaju Aranđelovdan - Neda Ukraden okupila najmilije

I u domu pevačice Nede Ukraden slavska je atmosfera. Iako samo u krugu porodice, pevačica je obeležila ovaj veliki dan. Njena ćerka Jelena, zet Predrag, kao i unuci Aleksandra, Neda i Dušan pevačicini su najdraži gosti.

- Aranđelovdan, u toplini doma, okružena porodicom! Zahvalni što smo zdravi i zajedno - poručila je Neda uz porodičnu fotografiju.

Snežana Đurišić

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Dragan Jovanović i Branka Pujić

I poznati glumački par, koji publika obožava, Gagi Jovanović i Branka Pujić danas proslavljaju krsnu slavu. Da je u porodici vesela atmosfera otkrila je njihova ćerka, glumica Anđela.

- Srećna nam slava domaćice I domaćine! Srećna slava svima koji slave ovaj divan dan! - poručila je glumica putem svog "Instagram" profila i objavila najnovije fotografije svojih roditelja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Zdravko Čolić

Ukoliko niste znali i porodica Zdravka Čolića proslavlja Aranđelovdan. Čolina ćerka Una, otkrila je putem svog profila na "Instagramu" da je sve spremno za okupljanje članova porodice ispred slavske trpeze.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još