Zdravko Čolić: Za ćerke sam slavan tek kada im drugarice traže karte za koncert

Zdravko Čolić: Za ćerke sam slavan tek kada im drugarice traže karte za koncert

Autor: | 10/03/2020

0

Zdravko Čolić otvoreno o izazovima roditeljstva, ali i o tome šta mu zamera supruga Aleksandra 

Zdravko Čolić je jedna od retkih zvezda na ovim prostorima koja tokom višedecenijske karijere nije nimalo izubila svoj sjaj. Godinima je samo učvrstio svoj status najveće zvezde, što je i dokazao krajem prošle godine sa šest rasprodatih koncerata u “Štark Areni” čime je oborio sve rekorde. Slavni pevač uživa u roditeljstvu, ali ne krije da su u današnje vreme izazovi sve veći.Njegova starija ćerka Una prošle godine proslavila je 18. rođendan, a mlađa naslednica Lara ima pet godina manje.

– Svako vreme ima svoje vrednosti. Jako je teško danas upravljati decom, sve je teže... Moja žena malo više, ja ne mogu biti strog, jednostavno, prema ženskoj deci pogotovo ne mogu imati tu oštrinu, tvoja su deca, pa si onda popustljiv. Žena mi zamera što ja nemam oštar stav kao ona, prirodno, kako rastemo, kako one rastu tako će se stvari i menjati - rekao je Zdravko za emisiju "Ekskluzivno", koji kaže da njegove ćerke nisu opterećene time što im je otac zvezda, ali da su toga svesne tek onda kada im drugarice traže karte za koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Mar 9, 2020 at 1:40pm PDT

Onda moja deca, pogotovo mlađa ćerka, skontaju da je njihov tata ipak neka fora, nije to onaj tata koji sedi tu. Ima toga, ali to je u momentima samo kad drugi insistiraju da se nešto dešava oko mene - rekao je Zdravko kroz osmeh.

Ja sam uvek rekreativac dobar bio, nekad sam se bavio atletikom, imam neke vežbice, neki svoj način odmora, kroz šetnju u prirodi, plivanje, imam milion načina. Imam toliko dobrih vežbi koje sam radim, samo kretanje kroz prirodu, trčanje ili hodanje, to je ono što često upražnjavam, a kad sam u mogućnosti, pogotovo leti plivanje. Ta dva bazna sporta su nešto što mi koristi. Dobra, brza šetnja uvek je dobra za kondiciju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on May 7, 2018 at 3:00am PDT


Kako je u nedavnom razgovoru za magazin Hello! otkrio on, baš kao i svaki roditelj strepi za budućnost svoje dece, ali smatra da je, ipak, sve u Božijim rukama.

– Danas se roditelji susreću sa više izazova nego u vreme socijalizma i komunizma, nekih drugih uslova kada su država i policija motrili na ekscese. Što je čovek stariji, sve manje može da kontroliše decu. Iz kuće izlaze vaspitanje i obrazovanje, disciplina, ali ne možete ih držati pod staklenim zvonom. Strepnja postoji gde god da smo, međutim, sve je u Božjim rukama. Njihova je “i sadaka i nafaka”, što bi rekli Bosanci, odnosno biće onako kakva im je sudbina. Držim se toga da, ako je neko rođen pod srećnom zvezdom, mimoići će ga loše, a ako nije, nešto će ga strefiti. Na to se malo oslanjamo kao roditelji, mada, naravno, ne bi trebalo prepuštati sve sudbini. Čovek mora da se bori i da se trudi – rekao je Čola.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: zdravko čolić