U kući Živojinovića sve je spremno za slavlje: Lepa Brena otkrila ko joj je desna ruka (foto)

U kući Živojinovića sve je spremno za slavlje: Lepa Brena otkrila ko joj je desna ruka (foto)

Autor: | 20/11/2020

0

Iako su ove godine mere protiv korona virusa otežale slvalje, svima koji slave krsnu slavu, u domu Živojinovića pripreme su u toku. Iako su mere propisane, u porodičnoj vili na Bežaniji, Aranđelovdan će se proslaviti u krugu porodice. Domaćica je već u kuhinji i pripreme su uveliko počele.

Slava Lepe Brene veliki je dan u domu Živojinovića, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom. Iako ove godine neće imati puno gostiju, Lepa Brena proslaviće u krugu najbližih, onako kako ona to najviše voli.

Pročitajte: Sve u zlatu i glamuru - Muzika, intimna atmosfera i romantični ples na rođendanu Lepe Brene (foto/video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepa_brena_fanpage_)

Ipak, sudeći po njenoj objavi na "Instagramu" članovi porodice već su se okupili u porodičnom domu i to u kuhinji. Slava Lepe Brene zahteva posvećene pripreme, a ceo tim radi na savijanju sarme.

Brena je na svom "Instagramu" pokazala da su pripreme u toku i da se uveliko savija sarma, a da glavnu reč u kuhinji ne vodi ona. Naime, Brenina snajka, Sandra Miljaković i Viktor obukli su kecelje i pokazali svoje kulinarsko umeće. A pevačica je neizmerno srećna što je Sandra vična u kuhinji i želi da pomogne oko priprema.

Pročitajte: Ljubav je u vazduhu - Sandra Miljaković i Viktor napravili važan korak u vezi (video)

Sandra se, kako su pisali domaći mediji u porodični dom Živojinovića uselila još tokom martovskog karantina, a kako se čini, sa svekrvom se sjajno uklopila.

Sada Brena i Sandra rame uz rame rade, kako bi sutrašnja praznična trpeza izgledala besprekorno.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još