Iskrene suze u studiju: Aco Pejović se rasplakao pred kamerama (video)

Iskrene suze u studiju: Aco Pejović se rasplakao pred kamerama (video)

Autor: | 23/11/2020

0

Supruga Aca Pejovića, Biljana, uspela je da pobedi tešku bolest, a pevač se sa suzama u očima prisetio veoma teških momenata koje je porodica preživela. Naime, krajem februara 2015. godine, Biljana je u polusvesnom stanju prebačena u Urgentni centar kada joj je iz čista mira pozlilo. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu i supruga Aca Pejovića hitno je operisana. Iako ne voli da priča o svemu tome, pevač se na poziv Milana Kalinića pojavio u emisiji "Preživeli". On je po prvi put otvoreno pričao sa kakvim bolom, neizvesnošću i strahom se njegova porodica suočavala u tom periodu. Ćerke Magdalena, Marija i Iva morale su da budu jače nego ikada.

Pročitajte: Aco Pejović - Slavimo dan kada je moja Biljana pobedila bolest

- Rekli su mi da od hiljadu samo jedno preživi kad pukne aneurizma. Lekar koji je vodio Biljanu na operaciju je zvao moju decu da je vide jer bi to možda mogao da bude poslednji put - rekao je Pejović drhtavim glasom sa suzama u očima.

- Nekako sam osećao potrebu da budem sam sa klincima. Sednem sa njima, zagrlim ih i kažem: "Možemo da ostanemo bez mame, ali... - izgovorio je pevač i u tom momentu zaplakao pred kamerama u emisiji "Preživeli".

Pročitajte: Aco Pejović progovorio o boli koja ne prolazi - Veliki su to udarci, bio sam poražen!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K1 (@k1televizija)

Supruga Aca Pejovića, na svu sreću, danas je zdrava i srećna i bez ikakvih posledica. Ipak, ona je morala da promeni način života. Naime, naloženo joj je da izbegava stres i kontroliše krvni pritisak, kao i da odlazi na redovne kontrole.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, printscren youtube