Aco Pejović: Slavimo dan kada je moja Biljana pobedila bolest

Aco Pejović: Slavimo dan kada je moja Biljana pobedila bolest

Autor: | 26/02/2016

0

Na ovaj dan prošle godine bilo nam je najteže u životu - rekao je Aco Pejović pred samo slavlje koje je priredio u čast supruge Biljane, koja je pobedila bolest.
- Bili smo danas u crkvi, zapalili sveću, zahvalili smo se bogu, jer ovo je Biljin drugi rođendan. Zvao sam prijatelje i drugare, biće kolega, doktora. Želimo da obeležimo dan koga ćemo se uvek sećati - kaže pevač za “Blic”.

Njegova supruga Biljana nasmejano je dočekivala goste. Pre samo godinu dana njoj je život visio o koncu, Provela je 26 dana na neurohirurškoj klinici. Hitno je operisana od izliva krvi u mozak.

Stanje je bilo kritično, a Aco tih dana nije znao za sebe. Činio je sve da Biljani obezbedi najbolju moguću negu. Porodica je bila očajna, ali, na sreću, sve se završilo kako treba.
Zato su Aco i Biljana odlučili da dan kada je Biljana pobedila bolest proslave sa najbližim prijateljima i porodicom.

- Nisam joj ništa poklonio. Najveći poklon za sve nas je što je ona tu među nama. Sada joj poklanjamo beskrajnu ljubav, moja porodica i ja nismo materijalisti - rekao je pevač.
- Kad se čoveku u životu dogode ovakve stvari, onda posle na sve gledaš drugačije. Uvek kažem da je ovako nešto opomena od gospoda i meni i njoj i mojim prijateljima. Sve to ima svoje “zato”. Mnoge stvari su se od tada promenile u našem odnosu prema životu i svemu drugom. Posle ovoga u srcu smo se promenili - kaže Aco.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello
Tagovi: aco pejović

Pročitajte još

Najnovije vesti