Aco Pejović zbog supruge otkazao nastupe do daljeg

Aco Pejović zbog supruge otkazao nastupe do daljeg

Autor: | 21/03/2015

0

Supruga folk pevača Aca Pejovića je napustila Neurohiruršku kliniku u Beogradu. Posle četiri nedelje provedene na odeljenju intenzivne nege, opet je u svom domu.

- Biljana Pejović je otpuštena sa klinike u dobrom opštem stanju. Pre otpuštanja urađeni su svi mogući pregledi, i nakon što smo utvrdili da su nalazi dobri, doneli smo odluku da je pošaljemo na kućno lečenje. Nastaviće sa normalnim životom, ali joj se savetuje pošteda od profesionalnih aktivnosti još neko vreme - rekli su za „Blic” iz Neurohirurške klinike, gde je Biljana provela 26 dana.

Pevač Aco Pejović i dalje ne želi da govori o porodičnoj drami kroz koju još uvek prolazi. U toku jučerašnjeg dana nije želeo da odgovori na pozive i poruke lista „Alo”, a nastupe je otkazao do daljnjeg.

Podsetimo, Biljanu je 24. februara u polusvesnom stanju suprug Aco Pejović dovezao u Urgentni centar. Nakon pregleda, doktori su utvrdili da se radi o pucanju aneurizme na mozgu, zbog čega su hitno operisali Biljanu. Ona je provela tri nedelje u šok-sobi. Doktori su rekli da će supruga pevača Ace Pejovića morati da odlazi na redovne kontrole, ali i da promeni način života.

- Naloženo joj je da izbegava stres i da kontroliše krvni pritisak, kao i da dolazi na redovne kontrole. Za početak na mesec dana, a kasnije na šest meseci. Dobila je i terapiju koju će uzimati i nadamo se da do novih komplikacija više neće dolaziti. Ipak smo operisali dve aneurizme na Biljaninom mozgu i budući da su joj one urođene, mora se o njima voditi računa i ubuduće - rekli su nadležni  iz ove zdravstvene ustanove.

Izvor: Blic; Alo
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Marija Milenković hellomagazin
Tagovi: aco pejović