Aco Pejović dan i noć bdi pored supruge Biljane

Aco Pejović dan i noć bdi pored supruge Biljane

Autor: | 26/02/2015

0

Aco Pejović je preksinoć hitno dovezao svoju suprugu Biljanu u Urgentni centar, gde su se doktori borili za njen život.
- Aco Pejović je prekjuče oko 19 sati dovezao suprugu Biljanu. U sobi za reanimaciju su je pregledali hirurg, neurohirurg i neurolog. Ustanovili su da je reč o aneurizmatskom proširenju dva krvna suda u mozgu, a jedan od njih je, narodski rečeno, procurio - ispričao nam je doktor koji je insistirao na anonimnosti.
Nakon pregleda, suprugu poznatog pevača su iste večeri prebacili u Neurohiruršku kliniku odeljenja D Kliničkog centra radi daljeg lečenja.
- Doktori su najpre želeli da izbegnu operaciju i planirali su da Biljani urade embolizaciju, ali kako joj se stanje tokom noći pogoršalo, doktor Tasić ju je hitno operisao - rekli su nam iz ove zdravstvene ustanove.
Operacija je trajala nešto više od sat vremena i protekla je dobro. Acova supruga je u šok - sobi i njeno stanje je zadovoljavajuće.
- I dalje je na intenzivnoj nezi, tako da je rano za dugoročne prognoze. Videćemo kako će se situacija odvijati. Zasad vam jedino možemo reći da je ona skinuta s aparata, da otvara oči i odgovara na komande - kaže naš izvor.
Biljani su operisana dva veća krvna suda na mozgu zbog aneurizme, koja joj je, kako kažu lekari, urođena.
- Nadamo se da će se Biljana oporaviti potpuno - rekao nam je lekar, i dodao da je uz nju sve vreme njen suprug.
- Zaista je brižan i vidno uplašen za suprugu. Otkad ju je dovezao u Urgentni, bukvalno ne ide kući - kaže izvor.
Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo Pejovića, ali on nije odgovarao na pozive i poruke.
Podsetimo, Aco i Biljana su 20 godina u braku, a pevač je često isticao u javnosti da sav uspeh duguje njoj. Biljana inače radi kao asistent na jednom privatnom fakultetu.
Par ima tri kćerke i njihova velika želja je da porodicu prošire. Nažalost, krajem 2013. pevačeva supruga je izgubila bebu. O tome nisu pričali u medijima, samo je Aco kratko prokomentarisao da se nadaju da će im se želja za prinovom ipak ostvariti.

Izvor: Blic

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: aco pejović