Podarila mu je prvo unuče i radošću ispunila najteže dane: I mlađa ćerka oprostila se od Siniše Mihajlovića FOTO

Podarila mu je prvo unuče i radošću ispunila najteže dane: I mlađa ćerka oprostila se od Siniše Mihajlovića FOTO

Autor: | 17/12/2022

0

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića posvetila ocu driljivu objavu

Siniša Mihajlović prošle godine postao je deda i to su bile najlepše vesti iz njegovog doma posle prve runde borbe sa teškom bolešću. Za tu neizmernu sreću koju je doživeo zaslužna je mlađa ćerka Virdžinija, koja mu je podarila unuku Violante.

Pročitajte: Kad više ne budeš deo mene... Arijana do poslednjeg trenutka bila uz Sinišu, sada se oglasila i rasplakala javnost

Instagram

 

Posle starije Viktorije, jutros se i Virdžinija, skrhana od bola, oprostila od oca. Fotografija iz bolnice, na kojoj ga poslednji put drži za ruku, slomila nam je srca…

“Teško je, tata. Teško je... U ovom trenutku ogromne patnje potreban mi je samo tvoj zagrljaj. Ne bilo čiji zagrljaj, nego tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao ovde. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do poslednjeg dana.”

Pročitajte: Sanjao sam svoju sahranu i plakao... Dva života Siniše Mihajlovića

Instagram

 

“Zahvalna sam ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što otac može dati ćerki, a i mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega i svakoga. Bio si i još mnogo više. Još više za mene. Za nas. Za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno… U duši je još gore, ne mogu da pričam o svom superheroju, o tebi, tata, o tebi, Siniša Mihajloviću. Previše boli, previše.”

Pročitajte: Bili smo siromašni, nismo imali za bananu - Ovo je kuća u kojoj je odrastao Siniša Mihajlović FOTO

Instagram

 

“Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek... Govoriću ti to svaki dan, uverena sam da će moj vapaj do tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi se javiti, i dalje si mi toliko potreban”, oprostila se od oca mlađa ćerka Siniše Mihajlovića.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti