Priča se da je zarobila srce Jovana Memedovića: Snežana Stojković voli fudbal, konje i šarmantnog voditelja FOTO

Priča se da je zarobila srce Jovana Memedovića: Snežana Stojković voli fudbal, konje i šarmantnog voditelja FOTO

Autor: | 19/12/2022

2

Jovan Memedović navodno je u vezi sa ovom lepoticom

Voditelj Jovan Memedović visoko se kotirao na listi najpoželjnijih muškaraca u Srbiji i dok je bio u braku, a taj status samo je utvrdio posle rastanka od supruge Mirjane.

Njih dvoje zajedno su proveli dvadeset godina, imaju sina Uroša i ćerku Mašu, i to je sve što je u javnosti poznato o emotivnom životu omiljenog televizijskog lica, koje je zvanično slobodno od 2014. godine.

Pročitajte: Hrabrost ili ludost - Jovan Memedović oči u oči sa smrću, svi se pitaju kako je preživeo

Instagram

 

Ipak, izgleda da Jovan Memedović nije solo. Tu informaciju javnosti je, slučajno, otkrila Mirjana Bobić Mojsilović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa otvaranja jednog restorana. Na njoj je veće društvo, a pored šarmantnog voditelja našla se dama za koju mnogi misle da je njegova nova izabranica.

Pročitajte: Da vidimo šta će sada dame reći - Pokušajte na slikama da pronađete Jovana Memedovića, da li je i u mladosti bio zavodnik (foto)

Instagram

 

Reč je o Snežani Stojković, koja se nekada bavila fudbalom, a danas je uspešna u svetu marketinga i produkcije. Ako se ima u vidu da u opisu njenog profila na Instagramu piše da je zanima „nature, sports, horses“, nema sumnje da je Jovan Memedović sreo srodnu dušu.


 

Komentari (2)

Loading
Mašana 10:15 20.12.2022
Odgovori

Jaka faca u 60 godina,pa i njemu treba mirna starost i neko ko će da neguje.Pustite čoveka.....nije ni njemu lako.

hellomagazin.rs Promo