Jovan Memedović slab na plavuše: Fotografija sa Mašinog venčanja DOKAZ, ipak su zajedno?

Jovan Memedović slab na plavuše: Fotografija sa Mašinog venčanja DOKAZ, ipak su zajedno?

Autor: | 17/09/2023

0

Jovan Memedović navodno je u vezi sa ovom lepoticom

Voditelj Jovan Memedović visoko se kotirao na listi najpoželjnijih muškaraca u Srbiji i dok je bio u braku, a taj status samo je utvrdio posle rastanka od supruge Mirjane.

Njih dvoje zajedno su proveli dvadeset godina, imaju sina Uroša i ćerku Mašu koja se juče udala za dugogodišnjeg partnera Bogosava Apostolovića, a na proslavi pojavila se i mama Mirjana sa prelepom haljinom i tata koji je došao u nešto ležernijem izdanju.

Instagram

 

Sudeći prema fotografijama koje su se pre nekoliko meseci pojavile u javnosti, čini se da Jovan Memedović nije solo, dok Mirjana privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Pročitajte: Priča se da je zarobila srce Jovana Memedovića - Snežana Stojković voli fudbal, konje i šarmantnog voditelja FOTO

Tu informaciju je, slučajno, otkrila Mirjana Bobić Mojsilović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa otvaranja jednog restorana. Na njoj je veće društvo, a pored šarmantnog voditelja našla se dama za koju mnogi misle da je njegova nova izabranica.

Instagram

 

Reč je o Snežani Stojković, koja se nekada bavila fudbalom, a danas je uspešna u svetu marketinga i produkcije.

Pročitajte: Da li se ovako dolazi na ćerkinu svadbu? Mirjana Memedović pred gostima u smelom izdanju

Ako se ima u vidu da u opisu njenog profila na Instagramu piše da je zanima „nature, sports, horses“, nema sumnje da je Jovan Memedović sreo srodnu dušu, a spekulacije su dodatno podgrejali kada se sada pojavila fotografija sa Mašinog venčanja na kojoj se vidi Memedović koji pleše sa Stojkovićevom.

Instagram

 

 


 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još