Da vidimo šta će sada dame reći: Pokušajte na slikama da pronađete Jovana Memedovića, da li je i u mladosti bio zavodnik (foto)

Da vidimo šta će sada dame reći: Pokušajte na slikama da pronađete Jovana Memedovića, da li je i u mladosti bio zavodnik (foto)

Autor: | 15/01/2022

1

Izgled Jovana Memedovića dame neprekidno komentarišu

Jovan Memedović, čovek koji živi s prirodom i za prirodu, jedno je od najomiljenijih lica sa malih ekrana. Markantan i šarmantan, nedavno je otvorio vrata sedme decenije života, ali zgodan je bio i u mlađim danima. Iako njegove slike iz mladosti ne viđamo baš često, povremeno na „Instagramu“ voli da se seti kako je to nekad bilo...

Pročitajte: Tajni profil na Instagramu otkrio veliku ljubav Jovana Memedovića (foto)

Promo

 

Rođen je u Beogradu, ali je od malih nogu voleo da provodi vreme daleko od asfalta i vreve. Pecanje, obilazak planina, šetnja kroz šumu, to su bile discipline u koje se zaljubio još kao dečak. Iako je imao dara za muziku, Jovan je, čvrsto verujući u krilaticu „u zdravom telu zdrav duh“ posle gimnazije upisao DIF, pa nam je pokazao kako je u to vreme izgledao. Možete li da ga prepoznate na ovoj crno-beloj fotografiji s početka osamdesetih?

Instagram

 

Izgled Jovana Memedovića nekad i sad 

Pošto studenti Fakulteta za fizičko vaspitanje detaljno proučavaju sve sportove, imao je prilike da se bolje upozna sa borilačkim veštinama.

Pročitajte: Bivša žena Jovana Memedovića dugo je bila misterija za javnost - Prelepa Mirjana prevarila je vreme, danas izgleda bolje nego ikad (foto)

Instagram

 

Pojavila se i jedna fotografija na kojoj Memedovića vidimo u stilu holivudskog zavodnika iz osme decenije prošlog veka. Nekima liči na mladog Roberta de Nira, neke podseća na Marlona Branda i Travoltu. U svakom slučaju, lepši pol nije štedeo komplimente. „Kakav frajer“, komentarisale su dame, a bilo je i strasnijih reakcija.

„Sećam se leptirića u stomaku kad ste se pojavili na televiziji. Bogami, evo ih opet“, napisala mu je jedna obožavateljka.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
boki 14:19 17.01.2022
Odgovori

Jovan je jedini profesionalac od svih novinara u Srbiji.Njega i njegove emisije mogu se satima gledati.Zasto mladi novinari nesto neuce od Memedovica koji sve sto radi savreseno pedantno kulturno postujuci goste i gledaice

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti