Ljubav čini čuda! Jovan Memedović u 62. godini doneo hrabru odluku, čestitke ne prestaju da stižu FOTO

Ljubav čini čuda! Jovan Memedović u 62. godini doneo hrabru odluku, čestitke ne prestaju da stižu FOTO

Autor: | 10/01/2023

0

Jovan Memedović zaštitni je znak emisije „Sasvim prirodno“ i ako vam treba savet kako da se snađete u divljini, daleko od civilizacije, nema bolje osobe od njega. Popularni voditelj i novinar živi zdravo i nikada ne biste rekli da već ima 62 godine. Stalno je u akciji, a verovatno ga pokreće i ljubav.

Pročitajte: Podario mu je unuku koju nikada nije video - Ovo je sin legendarnog Gige Moravca, živi u Italiji i likom je isti otac FOTO

Instagram

 

Naime, već neko vreme šuška se da je u vezi sa Snežanom Stojković, producentkinjom njegove emisije. Da li je zgodna plavuša inicirala ulazak u novi poslovni izazov? Memedović je upravo lansirao liniju odeće „Sasvim prirodno“, a u projekat je uključena i Snežana. Reč je o sportskim majicama, duksericama i torbama (za početak) sa printom tema kojima se emisija bavi (ribe, šuma...), a neke nose i potpis njenog autora.

Od Memedovića uvek možemo da očekujemo uzbudljive avanture, ali ovoj modnoj se, moramo priznati, baš i nismo nadali. No, ne sumnjamo da će se odlično snaći.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević