Neverovatna igra sudbine: Zet Siniše Mihajlovića objavio privatnu prepisku sa pokojnim fudbalerom, naježićete se

Neverovatna igra sudbine: Zet Siniše Mihajlovića objavio privatnu prepisku sa pokojnim fudbalerom, naježićete se

Autor: | 24/10/2023

0

Zet Siniše Mihajlovića objavio privatnu prepisku sa pokojnim fudbalerom

Siniša Mihajlović nije stigao da doprati ćerku pred oltar, što je ona želela više od svega. Umesto tate, to su učinila njena braća. Ipak, Virdžinija ga je učinila neopisivo srećnim kada mu je podarila unuku Violante.

Instagram

 

Siniša se nije odvajao od devojčice, a posebnu naklonost gajio je prema izabraniku mlađe ćerke, sada i njenom suprugu Alesandru Voljaku. Ne samo zato što i on ima bliske veze sa svetom fudbala. Odmah ga je prihvatio kao stalnog člana porodice i često su provodili vreme zajedno.

Pročitajte: Ponosan sam što sam tvoj USVOJENI SIN! Ponovo ćemo se sresti i ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane

Sada je zet Siniše Mihajlovića na Instagramu objavio jednu njihovu prepisku, nastalu pre 11 meseci, tačnije 22. novembra. Nekoliko nedelja kasnije Miha je preminuo. Voljako je ovog vikenda debitovao u Seriji A, kada je u dresu „Đenove“ igrao protiv „Atalante“, a poruka je mladom fudbaleru, čini se, bila neka vrsta inspiracije.

 

 

Ale, kako zovu Alesandra, poželeo je Siniši laku noć i dodao da ga voli, uz emotikon srca, na šta je Mihajlović odgovorio: „Laku noć i tebi. Drži se, videćeš da će sve uspeti. I ja volim tebe.“ Sa srcem. Voljako je potom napisao: „Obećavam ti, nikada neću odustati.“

Pošto je u Seriji A debitovao baš 22. oktobra, na Instagramu je, ispod snimka prepiske, dodao:

„Broj 22 je napisan u knjizi sudbine. Obećavam ti, nikada neću odustati.“

Instagram

 

Status koji je Alesandro posvetio Siniši kada je preminuo svima je izmamio suze. Poštovanje i ljubav koju je osećao prema ocu svoje izabranice teško je opisati:

„Srećan put, Siniša, ponosan sam što sam tvoj usvojeni sin. Brinuo si se o meni, razumeo si me na prvi pogled i nije nam trebalo mnogo reči. Imali smo još mnogo toga da uradimo, ali tvoja duša će ostati ovde zauvek, ništa na svetu neće izbrisati ono što si uradio, hrabrost sa kojom si se borio i dostojanstvo koje samo veliki kralj može da ima.“

Instagram

 

“Bio si pravedan čovek i obećavam ti da ću nastaviti da sledim tvoje vrednosti. Jednog dana ćemo se ponovo sresti, nastavićemo da gledamo utakmice, a ti ćeš me terati da jedem više srpske hrane. Čekaj me i zaštiti nas odozgo, dok ne dođe vreme da pronađem tvoj lep i mrzovoljan pogled u Violante. Volim te.”

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još