Na putu je čistote duše, nemojmo ga ometati: Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Na putu je čistote duše, nemojmo ga ometati: Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Autor: | 15/12/2022

0

Vest da je Milan Stanković odlučio da se povuče sa muzičke scene i radikalno promeni životni stil izazvala je veliku pažnju javnosti. U međuvremenu spekulisalo se da pevač planira da se zamonaši, a sada se tim povodom oglasila njegova prijateljica i koleginica Leontina Vukomanović, sa kojom je svojevremeno bio član žirija u Pinkovim zvezdicama.

Pročitajte: Daleko od luksuza u hladnim planinama Srbije - Dokaz da je Milan Stanković pronašao mir u manastiru je pred vama

Instagram

 

‒ Čuli smo se u oktobru. U kontaktu smo svakako. Moram priznati da sve to što se piše u medijima nije toliko tačno. Milan je na jednom putu čistote duše. Prošao je sve i svašta u ranoj mladosti kao što je to estrada. Bila su tu razna podmetanja, loši ljudi, zloba... Bilo mu je potrebno smirenje ‒ rekla je Leontina za Blic.

‒ Nisam shvatila da je monah iz našeg dopisivanja. On je dečko koji veruje u ljude i dobrotu. Želim mu da ostane takav i da ga ne ometamo ‒ dodala je pevačica.

Pročitajte: Dve reči bile su dovoljne da on napusti sve, ovo je uradila majka Milana Stankovića

Instagram

 

Podsećamo, prošle godine pisalo se da je Milan Stanković postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, ali su te informacije ubrzo demantovane.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti