Novi život Milana Stankovića, monah manastira Podmaine otkriva: Kod nas je došao oko praznika Duhova

Novi život Milana Stankovića, monah manastira Podmaine otkriva: Kod nas je došao oko praznika Duhova

Autor: | 06/08/2021

1

Milan Stanković - manastir i sve o boravku u njemu 

Da li je Milan Stanković odlučio da život nastavi u manastiru, pitanje je na koje javnost poslednjih meseci i te kako želi da zna odgovor. Pevač se ovim povodom nije oglašavao, a da li je zaista postao iskušenik u manastiru „Podmaine“ kod Budve više se neće nagađati. 

Pročitajte: Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju manastira - Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem?

Naime, jedan od monaha u ovom manastiru, koji je insistirao na anonimnosti jer bez blagoslova igumana Rafaila nema dozvolu da govori u javnosti, potvrdio je da je Milan bio njihov gost, ali da to nije ništa neobično.

Instagram

 

‒ Brat Milan nije iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama, monasima, pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, to jest svakodnevnim obavezama.

‒ Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika „Duhova“. Ni ja ni ostala braća nismo znali ko je brat pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne dobrodošao je ‒ istakao je ljubazni monah za „Kurir“.

Komentari (1)

Loading
Biljana Tutorov 13:41 07.08.2021
Odgovori

Drago mi je i normalno je da ljudsko biće se za pomoć i snagu okrene Bogu,Danas treba da se mnogi okrenu tim primerom delima,a život kakav će voditi je njegova stvar.Sve najbolje svima želim i njemu🙏

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti