Ništa još nije izgubljeno: Supruga Brusa Vilisa pokazala kako se fanovi ophode prema obolelom akcionom junaku (foto)

Ništa još nije izgubljeno: Supruga Brusa Vilisa pokazala kako se fanovi ophode prema obolelom akcionom junaku (foto)

Autor: | 04/05/2022

0

Supruga Brusa Vilisa pokazala kako se fanovi ophode prema obolelom akcionom junaku

Trilogija “Nesalomivi”, majstora psiho-trilera M. Najta Šjamalana, završena je ostvarenjem “Staklo”, u kome je glavnu ulogu ponovio Brus Vilis. Iako je film bio vrhunski, iza kamera su se odvijale čudne stvari. Slavni glumac nije mogao da zapamti tekst, često je delovao zbunjeno i izgubljeno. Tri godine kasnije otkriven je uzrok problema – afazija. Poremećaj govora i razumevanja, koji može da dovede do demencije.

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle stravične dijagnoze - Ovako sada izgleda Brus Vilis (foto)

Getty Images

 

Svet se iznenadio kada je čuo sa kakvom se dijagnozom suočava velika holivudska zvezda. Ali, bez brige ‒ najbliži ga ne ispuštaju iz vida. Tu su i bivša supruga Demi Mur, i sadašnja Ema Hening, i sva njihova deca. Zbog zdravstvenih problema Vilis je bio primoran da u penziju ode pre vremena, što mu, koliko vidimo na fotografijama, uopšte ne pada teško. Štaviše, blažen je među ženama koje ga čuvaju kao kap vode na dlanu.

Pročitajte: Pretužno - Vest o bolesti Brusa Vilisa stigla i do Demi Mur, ovo je dokaz da su neke ljubavi jednostavno večne

Instagram

 

Vest o bolesti rastužila je brojne obožavaoce slavnog glumca, koji na sve načine pokušavaju da dođu do njega i iskažu mu divljenje za sve što je napravio u višedecenijskoj karijeri. Jedan od njih naslikao mu je strip-izdanje postera, na kome vidimo Vilisa kako u jednoj ruci drži boksersku rukavicu, a u drugoj šoljicu kafe sa natpisom “Najbolji tata na svetu” i bebu u naručju. Ovim emotivnim poklonom Ema Hening pohvalila se na Instagramu i poručila da će ga sigurno uramiti i okačiti na zid.

Pročitajte: Zvanično je - Karijera Brusa Vilisa završena, Demi Mur zvaničnim saopštenjem otkrila uzrok oboljenja

„Empatija, saosećanje i razumevanje nešto su što nas okružuje u poslednje vreme. Hvala vam na tome, i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savete, kao i lično iskustvo o toj bolesti. Ništa još nije izgubljeno“, napisala je Ema na popularnoj društvenoj mreži.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin