Diorova venčanica, 650 jela i od kuma mercedes: Brena i Boba slave 31 godinu braka, ovako je bilo na njihovoj svadbi FOTO

Diorova venčanica, 650 jela i od kuma mercedes: Brena i Boba slave 31 godinu braka, ovako je bilo na njihovoj svadbi FOTO

Autor: | 07/12/2022

1

Svadba Brene i Bobe bila je veličanstvena

Decembar 1991, Jugoslavija na izdisaju, a mučne izveštaje sa ratišta preseca jedna radosna vest – udala se Lepa Brena. Te večeri prekinut je Dnevnik u pola osam, kako bi akteri domaćeg venčanja veka sa lica mesta pozdravili gledaoce.

Jedna od najvećih zvezda ovih prostora izgovorila je sudbonosno “da” teniskom asu Slobodanu Bobi Živojinoviću u sali hotela “Interkontinental”, a gala slavlje se i decenijama kasnije prepričava uz grandiozne epitete.

Pročitajte: Da li joj je doneo sreću? Ova poznata pevačica uhvatila je bidermajer na Breninoj i Bobinoj svadbi FOTO

Privatna Arhiva

 
 

Svadba je, procenjuje se, koštala 50.000 nemačkih maraka, što je za ono vreme bilo čitavo bogatstvo. Pripremljeno je čak 650 jela, torta je imala pet spratova, pokloni su stizali iz svih krajeva sveta (kum Boris Beker nije mogao da dođe, ali im je poslao najnoviji “mercedes”), a folk zvezda blistala je u venčanici kuće “Dior”. 

Pročitajte: Na porodičnim fotografijama njega više nema! Ovako je Stefan Živojinović govorio o majci i ocu - Mnogo je toga što...

Privatna Arhiva

 
 

I to je bio tek početak bajke koja traje već trideset jednu godinu, plus četiri, koliko su se zabavljali pre odlaska kod matičara.

VHS kaseta sa snimkom Brenine i Bobine svadbe mesecima je bila najtraženija u video-klubovima - svi su želeli da vide “venčanje veka”.

Komentari (1)

Loading
Taca 19:26 08.12.2022
Odgovori

Otela muža od žene,a nije mu ni prijao ovaj brak, ondašnji lepotan bivše YU ne liči na sebe

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti