Lepa Brena u susret srebrnoj svadbi: Sa Bobom sam se mnogo smejala, ali i plakala

Lepa Brena u susret srebrnoj svadbi: Sa Bobom sam se mnogo smejala, ali i plakala

Autor: | 28/11/2016

0


Jedan od najskladnijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni, folk zvezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan - Boba Živojinović proslavljaju srebrnu svadbu. Pre dvadeset pet godina jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav. Četvrt veka kasnije, u raskošnom domu na Bežanijskoj kosi, porodičnoj oazi u kojoj proslavljaju svaku pobedu i spremno dočekuju svaki izazov, poznati supružnici slave dan kada su 1991. godine i zvanično postali životni partneri. Malo je onih koji su tada verovali da će njihova ljubav biti dugovečna, ali oni su razuverili sve neverne Tome.

Najupečatljiviji i najlepši dokaz za to su njihovi sinovi Stefan i Viktor, kao i Bobin sin iz prvog braka Filip, koji sa majkom svoje braće ima izuzetan odnos.

Nasmejani i radosni partneri u slavljeničkom raspoloženju magazinu "Hello!" otvaraju vrata doma u kojem se poslednjih meseci nižu slavlja jedno za drugim. Dok zadovoljno pozira sa svojim životnim saputnikom, pedesetšestogodišnja folk zvezda bez zadrške govori o odnosu sa tri godine mlađim Bobom, koji je ispunio sva njena očekivanja i otkriva na kakvim temeljima su izgradili njihovo neprobojno zdanje, koje dvadeset pet godina uspešno brane od svih iskušenja.

Svima koji su imali prilike da gledaju vašu svadbu u sećanju je raskošno slavlje. Postoji li neka anegdota ili situacija koju do sada niste podelili sa javnošću?

- Naše venčanje je po mnogo čemu bilo drugačije, jer je bilo prvo koje se iščekivalo sa tolikom pompom i prvo koje je ekranizovano na VHS kaseti pod nazivom "U ime ljubavi". Sećam se da su mediji komentarisali da je važno "što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene". To mi je jedan simpatičan običaj po kome će u braku mladina reč biti ona koja se važi. U braku je zaista potrebno da se posluša ono mišljenje koje je za oboje najbolje. Na našu svadbu došli su ljudi iz čitavog sveta - Australije, Amerike, Novog Zelanda... Boba je poručio kavijar iz Švedske, šampanjac je stigao iz Engleske, a roze vino "Mateus" iz Španije. Postoji podatak da se za prvih sat vremena svadbe popilo trista litara tog vina.

Koju osobinu biste jedno drugom rado promenili?

- Zaista ništa ne bih menjala, jer sam Bobu upoznala i zavolela kao izgrađenu ličnost. S vremenom smo naučili da živimo i on sa mojim i ja sa njegovim i vrlinama i manama.

Ko prvi popušta u svađi?

- Nemam tačan odgovor na ovo pitanje, zaista. Ni Boba ni ja nismo prznice da bih znala ko prvi popušta. Prvi uglavnom popusti onaj ko se pre umori, jer posle dve i po decenije neke stvari zaista nisu vredne rasprave.

Posle svih ovih godina dobra i zla koje ste delili i preživeli zajedno, verujete li da samo odlazak sa ovog sveta može da vas rastavi?

- Svaki brak trpi iskušenja, ali realno kada saberete sve što ste zajedno prošli, osvrnete se na uspomene i vidite sve fotografije sa svih lepih mesta na kojima ste zajedno bili, ne možete da se ne osmehnete i kažete: "Ovo je zaista jedna uspešna priča".

Ostatak zanimljivog intervjua i fotografije zaljubljenog para pronađite u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 28. novembra.

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Najnovije vesti