Zauvek tvoji najveći fanovi, deko: Piksijeve unuke oduševile, pogledajte šta su uradile posle poraza u Kataru FOTO

Zauvek tvoji najveći fanovi, deko: Piksijeve unuke oduševile, pogledajte šta su uradile posle poraza u Kataru FOTO

Autor: | 03/12/2022

0

Piksijeve unuke oduševile

Selektor Dragan Stojković Piksi sa svojim orlovima nije uspeo da se plasira u osminu finala Svetskog prvenstva. U Kataru ga je bodrila cela porodica: supruga Snežana, ćerke Anja i Andrea, sin Marko. Iako se od našeg tima očekivalo mnogo više od onoga što su pokazali, proslavljeni fudbaler ne očajana i najavljuje pohod na predstojeća takmičenja.

– Što se tiče moje budućnosti, tu se ništa neće promeniti. U martu nastavljamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Naravno, biću daleko srećniji da mi igrači budu zdravi i u top formi – izjavio je na konferenciji za medije.

Pročitajte: Orlovi eliminisani sa Svetskog prvenstva, oglasio se Piksi - Što se tiče moje budućnosti kao selektora...

Getty Images

 

Podršku ocu među prvima je pružio sin Marko koji je po završetku utakmice između Srbije i Švajcarske na Instagramu napisao:

“Ponosan sam na naše igrače. Dali su svoj maksimum pored problema sa svim povredama. Ponosan sam na svog tatu! Ponosan sam što sam Srbin! Glavu gore i ide se dalje.”

Pročitajte: Zgodna brineta - Piksijev sin ljubi samo takvu lepoticu FOTO

Instagram

 

Piksijeve unuke poslale snažnu poruku

Oca nije zaboravila ni ćerka Anja koja se javila iz Francuske, gde živi sa suprugom i decom. Na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografiju Piksijevih unuka Indije Rouz i Kasije Ginze koje su specijalno za ovu priliku obukle dresove reprezentacije.

“Zauvek tvoji najveći fanovi, deko”, napisala je Anja na Instagramu.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti