Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru: Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru: Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Autor: | 25/11/2022

0

Utakmica između Srbije i Brazila izazvala je enormnu pažnju ovdašnje javnosti. Beograd je sinoć bio skoro pust, svi su bili prikovani za male ekrane i pratili dešavanja iz Katara, a neki su se našli i na licu mesta.

Guliver Getty Images

 

Sofija Milošević sa tribina je bodrila Luku Jovića, a pred početak meča pridružila joj se koleginica Adrijana Lima sa ćerkama Sijenom i Valentinom, čiji je otac bivši košarkaški reprezentativac Srbije i NBA zvezda Marko Jarić.

Pročitajte: Otac joj je Srbin, majka Brazilka - Ovako ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime večeras navija FOTO

Instagram

 

Jasno vam je zašto su devojčice nosile dres Brazila i držale srpsku zastavu. U nekom trenutku zanosnim damama pridružila se zajednička prijateljica Ana Antić, ćerka fudbalskog stručnjaka Radomira Antića.

Instagram

 

Instagram

 

Selektoru naše reprezentacije Draganu Stojkoviću Piksiju podršku je pružala cela porodica: supruga Snežana, ćerke Anja i Andrea, sin Marko. Iako je naš tim izgubio, legendarni Piksi ima mnogo razloga da bude zadovoljan igrom.

Instagram

 

U Dohi je i glumac Dragan Bjelogrlić sa sinom Aleksejom. Bjela je, pred utakmicu, na Instagramu objavio insert iz svog filma „Montevideo, vidimo se“, nadajući se da će Srbija odneti pobedu.

Pročitajte: Jelena ovo neće oprostiti - Duško na utakmici Srbija - Brazil uslikan sa njima, Anastasija se vešto sakrila, fotografija će promeniti sve

Instagram

 

Anastasija Ražnatović došla je na stadion Lusail u dresu reprezentacije, za koju igra i njen dečko Nemanja Gudelj. I ona je očekivala trijumf „orlova“, ali – više sreće sledeći put.

Instagram

 

Da će sreća biti na strani Srbije nadali su se i Jovana i Željko Joksimović, koje su naši reporteri takođe zatekli na Svetskom prvenstvu. Popularni pevač na utakmicu je došao sa navijačkim šalom oko vrata i bodrio fudbalere svim srcem.

Instagram

 

I porodica Karić je na licu mesta. Uostalom, Nikola Stojilković, suprug Danice Karić, ne živi daleko, pa je skoknuo iz druge arapske metropole, Dubaija, kako bi na prvom meču u grupi bio uz našu ekipu.

Instagram

 

U Dohi je i Bojan Karić sa sinom.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti