Zgodna brineta: Piksijev sin ljubi samo takvu lepoticu (foto)

Zgodna brineta: Piksijev sin ljubi samo takvu lepoticu (foto)

Autor: | 07/07/2021

1

Piksijev sin predstavio devojku

U porodici Dragana Stojkovića Piksija situacija je podeljena – za razliku od njega, supruge Snežane i ćerke Anje, o kojima znamo taman koliko je dovoljno da se zadovolji znatiželja javnosti, starija ćerka Andrea i sin Marko potpune su nepoznaice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

Za Marka se zna da je 2017. godine diplomirao menadžment na prestižnom londonskom fakultetu, a čim pogledate njegov profil na „Instagramu“ pomislite: „Piksijev sin odlično izgleda“. Očigledno je i da živi onako kako bi većina ljudi želela, ali zar to nije logično? Florida, Dubai, Pariz, Sveti Stefan, Kan, Monako... Smenjuju se luksuzne destinacije i fantastični predeli.

Pročitajte: Snežana i Dragan Stojković proslavili tridesetu godišnjicu braka - Nikada nismo podlegli iskušenjima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

Povremeno dvadesetdevetogodišnji Marko podeli poneku porodičnu fotografiju, ali baš ništa ne može da se sazna o njegovom emotivnom životu. Tako je bilo sve do juče, kada je na popularnoj društvenoj mreži objavio nežan poljubac sa devojkom Dianom.

Instagram

 

Sudeći po njenom profilu, nije teško zaključiti da su im stilovi života vrlo slični, a izgleda podjednako dobro kao Marko. Par trenutno uživa u mondenskom Sen Tropeu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Marty 00:30 09.07.2021
Odgovori

Ona zgodna? Kost i koža,a zgodna.Moze jedino kao manekenka da prodje sa ovim dugim nogama,inače daleko je ona od zgodne.

hellomagazin.rs hellomagazin