Orlovi eliminisani sa Svetskog prvenstva, oglasio se Piksi: Što se tiče moje budućnosti kao selektora...

Orlovi eliminisani sa Svetskog prvenstva, oglasio se Piksi: Što se tiče moje budućnosti kao selektora...

Autor: | 02/12/2022

0

Reprezentacija Srbije eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Kataru. Orlovi su u odlučujućem meču poraženi od Švajcarske, pa su takmičenje završili sa samo jednim osvojenim bodom. 

Pročitajte: Ljubavna afera u reprezentaciji Srbije nije gotova? Bjela jednim komentarom otkrio mnogo FOTO

Getty Images

 

Selektor Dragan Stojković Piksi na konferenciji za medije izjavio je sledeće:

- Pre svega želim da čestitam Švajcarskoj na zasluženoj pobedi. S obzirom na sve probleme koje smo imali od samog dolaska na Svetsko prvenstvo, pre svega mislim na povrede ključnih igrača, dali smo sve od sebe. Ipak, za ovaj nivo takmičenja to nije dovoljno. 

- Treba biti dostojanstven i u uspesima i u porazima. U svlačionici sam pružio ruku svim igračima, nekima moram da skidam kapu, dali su maksimum uprkos svemu. Bio sam zabrinut i neraspoložen kada smo krenuli, znao sam da će biti teško napraviti neki bolji rezultat. 

Pročitajte: Superbogate žene - Ovako se Snežana Stojković, Ivana Mišković, Branka Nevistić i Jovana Joksimović zabavljaju u Kataru FOTO

Getty Images

 

Selektor Stojković potom je odgovorio na pitanje koje zanima mnoge - ostaje li na klupi orlova. 

- Što se tiče moje budućnosti, tu se ništa neće promeniti. U martu nastavljamo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Naravno, biću daleko srećniji da mi igrači budu zdravi i u top formi. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti