Leona, Simeon i ... Nikola Rokvić prvi put o imenu koje će poneti Bojanina i njegova druga ćerka

Leona, Simeon i ... Nikola Rokvić prvi put o imenu koje će poneti Bojanina i njegova druga ćerka

Autor: | 29/11/2022

1

Druga ćerka Nikole Rokvića i Bojane Barović uskoro će doći na svet i svi s nestrpljenjem iščekuju dan kada će porodica postati bogatija za još jednog

Pročitajte: Preslatko - Kada je videla pol bebe, trudna Bojana Barović od sreće skočila u bazen

Instagram

 

Leona i Simeon već su dovoljno veliki da se i te kako pitaju za mnoge stvari, a jedno od njih je kako će se njihova mlađa sestra zvati. S druge strane, Bojana i Nikola imaju svoje želje, pa je u porodici Rokvić više nego zanimljivo ovih dana.

‒ Što se imena tiče videćemo. Možda i sama sebi da ime, zavisi kada se rodi. Za ćerku Leonu imali smo nekoliko predloga, pa smo izabrali, dok se Simeon rodio na „Svetog Simeona Mirotočivog“ – otkrio je Nikola za „Exkluziv“ i istakao da je roditeljstvo uticalo na njegovu muziku.

Pročitajte: Otpevao ju je i saznao da teško boluje - Ovo je poslednja pesma Marinka Rokvića, "Te noći kada umrem" kida dušu (video)

Instagram

 

‒ Veća je obaveza i odgovornost. Shvatio sam koliko je bitan tekst jer će to deca da slušaju i gledaju jednog dana. Više nisam toliko mlad da bi se oprostilo mojoj mladosti kao na početku karijere.

Komentari (1)

Loading
Niko 21:02 29.11.2022
Odgovori

Ala ovo dvoje smaraju. Nikakve uspehe u zivotu nemaju osim da prave decu i samo se sa njima eksponiraju kao da je nekog briga. Tuzno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti