Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović je veliki momak: Danas je za njega najvažniji dan!

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović je veliki momak: Danas je za njega najvažniji dan!

Autor: | 26/02/2021

0

Sin Nikole Rokvića i Bojane Barović - Simeon od danas je veliki momak. Naime, 26. februar je za njihovu porodicu poseban dan, dan kada je maleni Simeon oduvao dve svećice sa torte. Ponosni roditelji podelili su fotografije sa emotivnim opisima na svojim profilima na "Instagramu".

Pročitajte: Nakon decenije ljubavi, Nikola Rokvić supruzi ovako tepa

 

Ponosni tata je objavio sliku iz porodilišta uz opis: 


- Tatin šin šoko napunio dve godine, dok je Bojana objavila sliku Leone kako drži mlađeg brata tokom njihovog prvog upoznavanja.

Instagram @bojanabarovic

 

 

- Prvo upoznavanje njih dvoje pre dve godine...Ne bih rekla da je prošlo baš u trenu, ali ću reći da je istina da se sve teško brzo zaboravlja a lepota svega ovoga samo raste, pogotovo danas kada ovo malo goluždravo puni dve godine - bila je emotivna manekenka.

Čestitkama su se pridružile brojne javne ličnosti poput Tijane Dapčević, Jelisavete Orašanin, Snežana Đurišić sa najlepšim željama za naslednika Rokvića.

Pročitajte: Bojana Barović iskreno govori o ,,majčinskim mukama" (foto)

 

- Dvoje male dece su velika briga i nije lako. Ako bude trećeg deteta, biće, za sada nemamo planove, ali ako se desi – super. Uspeli smo da održimo balans između roditeljstva i posla. U vreme pripreme i lansiranja projekta bio sam više van kuće i zato sam veoma zahvalan Bojani što je moj nedostatak u domu nadomestila. Ponosan sam na nju koliko uspeva da sve ono što smo planirali i maštali prenese na mališane. Mnogo se trudi da pravim vrednostima uči decu kroz svoje postupke - bio je iskren pevač u intervjuu za magazin "Story"

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti