Rekla je pre neki dan kako navija za dedu: Reči ćerke Nikole Rokvića i Bojane Barović gađaju pravo u srce (foto)

Rekla je pre neki dan kako navija za dedu: Reči ćerke Nikole Rokvića i Bojane Barović gađaju pravo u srce (foto)

Autor: | 07/12/2021

0

Snaja Marinka Rokvića rastužila javnost objavom na Instagramu

Odlazak Marinka Rokvića teško su podneli svi koji su ga poznavali, voleli i koji su sa njim sarađivali. Članovi njegove porodice, supruga Slavica i sinovi Nikola i Marko, učinili su sve da ga isprate dostojanstveno, onako kako je Marinko živeo, uz obećanje da će nastaviti da slede put kojim ih je vodio.

Pročitajte: Venčanje posle samo tri susreta - Slavica je bila Marinkova najveća ljubav, podarila mu je dva sina i ubedila ga da prihvati vanbračnog

ATA Images

 

Snaja Marinka Rokvića Bojana Barović podelila je na Instagramu fotografiju ćerke Leone sa dekom i napisala reči koje su rasplakale pratioce:

- Rekla je pre neki dan kako navija za dedu... Nisam odmah shvatila o čemu priča, ali mi je ubrzo kliknulo da je mislila na molitvu o kojoj smo često pričali koliko je važna u ovom periodu... I moram priznati, dopalo mi se to njeno shvatanje, jer zaista jeste tako, navijamo! Svim srcem.

Pročitajte: Nikad viđene fotografije sa svadbe - 1985. venčali su se Slavica i Marinko Rokvić, bio je to događaj godine (foto)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti