Kristina Radenković rano je ostala bez oca, danas bi bio ponosan: Čak i kada je kancer treći put nemilosrdno napao njegov mozak...

Kristina Radenković rano je ostala bez oca, danas bi bio ponosan: Čak i kada je kancer treći put nemilosrdno napao njegov mozak...

Autor: | 29/11/2022

0

Otac Kristine Radenković rano je preminuo

Kristinu Radenković godinama gledamo na malim ekranima, a trenutno nas redovno izveštava o „Svetskom prvenstvu“ u Kataru. Šarmantna voditeljka nije samo poslovnim angažmanom vezana za fudbal, njena ljubav prema ovom sportu datira iz detinjstva, za šta je zaslužan otac Boban.

Pročitajte: Kristina Radenković vodi nas u svoju letnju oazu na Fruškoj gori, od raskošnog imanja sa bazenom zastaje dah (foto)

Instagram

 

„Odrasla sam na fudbalskim terenima i to mi se nikad nije činilo kao mesto za jednu devojčicu, ali tata je sestru i mene uporno vodio sa sobom. Ko je poznavao Bobana, znao je da živi za arhitekturu i fudbal. Čak i kada je kancer po treći put nemilosrdno napao njegov mozak, rekreativno je igrao i stoički branio gol. Znam da si negde srećan što sam deo ovog velikog projekta!“, napisala je Kristina na „Instagramu“.

Pročitajte: Samo četiri sastojka - Zdrav i brz recept Kristine Radenković i Marije Veljković za domaći sladoled (video)

 

 

Otac Kristine Radenković izgubio je bitku sa opakom bolešću pre 14 godina, a ona se od tog gubitka nikada nije sasvim oporavila.

‒ Malo je reći da me je pogodilo. Bila sam razorena i fizički i psihički. Prvo ljuta što me je napustio, onda tužna jer ga nema. To je umnogome uticalo i na moje druge odnose. Izborila sam se sa gubitkom tek posle četiri godine. Druge patnje nisu ni vredne pomena ‒ ispričala je jednom prilikom voditeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin