Legendarni Miroslav Blažević rastužio region: Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam

Legendarni Miroslav Blažević rastužio region: Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam

Autor: | 25/10/2022

0

Miroslav Ćiro Blažević šokirao javnost 

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević vodi tešku bitku sa kancerom. Do sada je dvaput pobeđivao opaku bolest, ali više nema istu energiju i optimizam da se bori. 

U velikoj ispovesti koju je dao za hrvatski „Story“ otvorio je dušu i prvi put komentarisao kako se njegova deca (ne)nose sa njegovim stanjem. 

Pročitajte: Podmukla bolest - Porodica zabrinuta za Brenino zdravlje, Boba očajan traži najbolje lekare

Profimedia

 

‒ Borim se i dalje, situacija je vrlo teška, ali treba verovati... ‒ rekao je na početku razgovora. ‒ Već godinu i tri meseca imam rak, a od tada moje ćerke nisu pitale: „Kako si, tata?“ Slobodno to napišite.  

Trener svih trenera, kako ga zovu, sa suprugom Zdenkom proslavio je šezdeset godina braka. Imaju troje dece i šestoro unučadi. 

Pročitajte: Borba sa opakom bolešću potresla sve - Bora Đorđević nestao iz javnog života

Profimedia

 

Da ima karcinom prostate saznao je na redovnom pregledu. 

‒ PSA je bio visok. I onda sam išao u Ženevu na biopsiju, i tamo su naravno konstatovali da sam pozitivan. U Insbruku mi je profesor rekao: „Vaša je tako velika da je moramo...“. I tako sam izvadio prostatu. Prošetao se rak, na ovaj do živaca za se*s, pa mi je uzeo svu snagu se*sa, iako sam ga ja lepo molio, spasi bar jedan živac mali – našalio se Blažević. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin