Oglasio se Dragan Stojković Piksi, javnosti poslao jasnu poruku: Da je dobar dan - nije!

Oglasio se Dragan Stojković Piksi, javnosti poslao jasnu poruku: Da je dobar dan - nije!

Autor: | 28/11/2022

0

Utakmica Srbija - Kamerun završena nerešeno

Srbija je danas na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrala za reprezentacijom Kameruna. Iako je imala vođstvo od čak dva gola, utakmica je završena nerešeno 3-3. 

Kamerunci su za dva minuta postigli dva pogotka, stigli do izjednačenja i na kraju osvojili bod. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, obratio se javnosti posle utakmice protiv Kameruna.

Pročitajte: Majka Dragana Stojkovića Piksija posle meča sa Brazilom - Moj sin će se živ pojesti, a ja sam ostarila gledajući utakmice

Guliver Getty Images

 

- Da je dobar dan - nije. Osećamo frustraciju zbog rezultata. Imati 3:1 na ovakvom nivou. Da smo uspeli da im dopustimo da dođu do 3:3, frustrirajuće je. Mislim da smo reagovali odlično posle njihovog gola. Ekipa se potpuno podigla, napravili smo nekoliko fenomenalnih šansi, a nakon tri gola, visok izlazak naše odbrane, pokušaj pravljenja ofsajda na ovakvom nivou ne bi smeo da se dešava, to je amaterski i koštalo nas je pobede - rekao je Stojković pred kamerom televizije "Arena sport" i dodao:

Idemo dalje, ono što sam video, statistika, posed lopte i dominantnost, to u ovom trenutku ništa ne znači.

Pročitajte: Jelena ovo neće oprostiti - Duško na utakmici Srbija - Brazil uslikan sa njima, Anastasija se vešto sakrila, fotografija će promeniti sve

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti