Majka Dragana Stojkovića Piksija posle meča sa Brazilom: Moj sin će se živ pojesti, a ja sam ostarila gledajući utakmice

Majka Dragana Stojkovića Piksija posle meča sa Brazilom: Moj sin će se živ pojesti, a ja sam ostarila gledajući utakmice

Autor: | 25/11/2022

0

Desanka Stojković, majka selektora srpske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, sa strepnjom je pratila meč sa Brazilom (2 : 0) jer je, kako kaže, znala da “Orlovi” nisu imali sreće sa žrebom, te da će njen sin imati težak zadatak. 

‒ Gledala sam izvlačenje onih kuglica, i kada se uhvatiše za Brazil, baš mi je bilo žao. Kažem Draganu: „Sine, pa gde baš oni da vam zapadnu, mnogo su jaki!“ A on mi je rekao: „Takva nam je sreća bila, ali borićemo se do kraja“ ‒ ispričala je Desanka uoči početka utakmice.

Pročitajte: Pevači, glumci, manekenke... Poznati u Kataru - Svetsko prvenstvo u fudbalu nije moglo da prođe bez njih FOTO

Informer printscreen

 

Majka Dragana Stojkovića Piksija priznala je da je očekivala najbolje jer zna šta njen sin može. 

‒ Nisam nervozna, nije mi prvi put, ostarila sam gledajući utakmice dok je moj sin igrao. Pobediće bolji, a ja bih volela da bude nula, nula ili bar izjednačeno ako već Srbija ne može da pobedi ‒ govorila je Desanka čekajući da sudija označi početak prvog nastupa srpske reprezentacije.

Tokom prvog poluvremena, dok je još delovalo da Srbija bar može uspešno da se odbrani, Desanka je bila mirnija. Međutim, kada su usledili golovi, kratko je prokomentarisala. 

‒ Dragan će se živ pojesti ‒ piše Telegraf.

Pročitajte: Jelena ovo neće oprostiti - Duško na utakmici Srbija - Brazil uslikan sa njima, Anastasija se vešto sakrila, fotografija će promeniti sve

Profimedia

 

Piksijeva majka nadala se da će režiser utakmice uperiti kameru na selektora, što se desilo samo u nekoliko kratkih navrata, ali je Desanku utešilo to što je videla da se njen sin ipak dobro drži.

‒ Bili su jači, brži, ali i grublji i, eto, pobedili su, ipak je to Brazil. Dragan uvek govori da bi trebalo da pobedi onaj ko je bolji. Nisam tužna, volela bih da smo pobedili, da se moje komšije raduju, da bude vesela Srbija, ali biće još prilika, još nije kraj ‒ zaključila je Desanka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Slične Vesti