Nećete verovati na šta "Uraganke" najviše troše novac

Nećete verovati na šta "Uraganke" najviše troše novac

Autor: | 06/12/2020

0

Hurricane devojke su najpoznatiji trio u Srbiji. Dve plavuše i jedna brineta, pokazale su se dobitna kombinacija. Osvojile su publiku svojoim stasom i glasom. Nedavno su imale još jedan izazov da urade naslovnu numeru za seriju „Jugoslovenka“. Ivana Nikolić smatra da je iskustvo bilo neprocenjivo.

–  Bilo je predivno, a i iskustvo je neprocenjivo. Mi smo baš uživale. To je bilo potpuno nešto drugačije od svega što smo do sada radile tako da nam je bio baš izazov i mislimo da smo se fino snašle – rekla je  Ivana za "Blic" i istakla da bi volele da se oprobaju i u glumačkim vodama.

Pročitajte: Hurricane pokorile i Los Anđeles - Rade u studiju gde je snimala i Lejdi Gaga!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official)

– Zašto da ne. Ja prva volim te umetničke izazove, a verujem i devojke. Tako da bismo volele da se oprobamo kao glumice. Često su nas povezivali sa filmom i serijom „Južni vetar“ jer se lik iz serije, svima poznati Baća kojeg glumi Miodrag Radonjić, pojavio kod nas u spotu za pesmu „Folir’o“. Samim tim tu bismo mogle možda da se oprobamo kao glumice – priznaje Ivana.

Često estradne zvezde vole da se pohvale skupim automobilima, stanovima, brendiranim krpicama. Sanja kaže da je kod njih drugačija situacija i da sve tri vole da troše na hranu.

Pročitajte:Sanja Vučić – Moćan glas i neverovatan talenat

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official)


–  Mi se često šalimo pa kažemo da novac najviše trošimo na hranu, ali generalno volimo da štedimo i čuvamo novac za neke pametne stvari. Interesantno je da smo sve tri slične i nikako ne možemo da odolimo brzoj hrani u kasne sate. To je definitivno naš porok – zaključuje Sanja Vučić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miomir Milić/Instagram

Slične Vesti