Svetske, a naše: Sanja, Ksenija i Ivana imaju lepe vesti (video)

Svetske, a naše: Sanja, Ksenija i Ivana imaju lepe vesti (video)

Autor: | 29/03/2020

0

Sanja, Ksenija i Ivana, članice grupe "Hurricane", danas su pokazale kako zvuči muzika kada je stvaraju umetnici po svetskim standardima

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić ponovo su u centru pažnje domaćih, ali i svetskih medija.

Grupa Hurricane danas je predstavila pesmu "Roll the Dice".

U pitanju je prvi od dva singla koji su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić snimile krajem prošle godine u Los Anđelesu.

Pod parolom ostanite kod kuće, devojke vam predstavljaju spot "Roll the Dice".

Uživajte...

Roll the Dice potpisuje muzički producent Brajan Tod koji je nominovan za čuvenu nagradu "Grammy" i koji je kao producent i kompozitor radio i za Majli Sajrus i Keli Klarkson.

Tekst pesme napisao je Adis Eminić, a singl je snimljen u čuvenom studiju "Village" u Holivudu u kom su snimale najveće svetske zvezde poput Lejdi Gage, Bijonse, Madone i čuvenih legendi Majkl Džeksona i Vitni Hjuston.

Ekskluzivne fotografije sa snimanja nove pesme u Los Anđelesa pogledajte OVDE

 

Sanja, Ksenija i Ivana - spot posvećen najhrabrijima u periodu koronavirusa

U situaciji kada se ceo svet bori protiv virusa COVID -, devojke su odlučile da spot posvete svima koji su na prvoj liniji borbe. Pre svega lekarima, medicinskom osoblju, ali i svima onima koji omogućavaju da svi mi ostanemo kod kuće i da se borimo. Kao i onima koji nisu uspeli da se izbore, s ciljem da nikada ne budu zaboravljeni.

Sanja Vučić iskreno: Bolest sam otkrila pre tri godine, do kraja života ću biti na lekovima

Nakon što je pesma danas ugledala svetlost dana, članice popularnog benda, koji je ove godine trebalo da bude i naš predstavnik na Eurosongu, na Instagramu su napisale:

- Dragi ljudi, neka vam ova pesma ulepša makar delić vremena provedenog u izolaciji. Vaše Hurricane.

Kakav frajer: Ovo je dečko Sanje Vučić (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official) дана 29. Мар 2020. у 6:04 PDT

Sanja, Ksenija i Ivana - uskoro i drugi singl rađen u Americi

Nakon što su završile prvi singl, devojke iz grupe Hurricane drugi singl snimile su u Universal studiju u okviru ogromnog kompleksa Universal Publishing grupe. Takođe, poznato je da je Universal jedan od najvećih autoriteta kada su u pitanju muzička izdanja.

Čim izađe i drugi singl, grupa Hurricane kreće sa promotivnim aktivnostima za tržište Sjedinjenih Američkih Država i Velike Britanije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HURRICANE (@hurricane_official) дана 16. Дец 2019. у 7:07 PST

Devojke su i te kako zadovoljne učinjenim poslom. A producent i cela ekipa koja stoji iza ovog projekta očekuju da će ovo biti prvi korak grupe Hurricane u okviru promocije na američkom tržištu, koju one do sada nisu imale.

Višestruko platinasti producent Brajan je rekao da su Ksenija, Ivana i Sanja prve devojke sa Balkana sa kojima je sarađivao. On je istakao i da je oduševljen njihovim talentom.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti