Holivudski producent, bivši muž Spajsice Mel Bi, u subotu stiže u Beograd zbog ovih devojaka!

Holivudski producent, bivši muž Spajsice Mel Bi, u subotu stiže u Beograd zbog ovih devojaka!

17/09/2018

0

Poznati holivudski producent, bivši muž Spajsice Mel B, Stiven Belafonte stiže u Srbiju zbog našeg benda Hurricaine! Nakon uspeha sa više od deset holivudski blokbastera, Belafonte se upustio i u muzičke vode, a sada će sarađivati i sa našim devojkama!

Grupu Hurricaine čine devojke Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević! One su se inače proslavile pesmom Irma Marija koja je posvećena narodu ostrva Sveti Martin, a koja govori o užasnom uraganu koji ga je pogodio. Devojke će ugostiti producenta na svom nastupu 22. septembra rame uz rame sa poznatm di-džejom i Instagram zvezdom Đanlukom Vakijem, a Belafonte u Beograd dovodi i saradnika poznatog pod imenom Kid Culture.

 

Naime, Belafonte se nakon braka sa popularnom Spajsicom Mel Bi upustio i u muzičke vode i započeo saradnju sa mladim muzičarem Kidom koji uveliko uspešno sarađuje sa poznatim svetskim zvezdama kao što su Džastin Biber, Keti Peri, Skrileks, Rijana, a sada se pridružio i članicama srpske R&B grupe Hurricane.

Inače, takođe se šuška da će devojke iz grupe Hurricaine aplicirati i za Evrosong iduće godine. Hurricane je inače prvi srpski bend koji se prema I-Pluginu sluša na preko 100 radio stanica u svetu. Grupa ima svoj studio na ostrvu Sveti Martin odakle su i počeli karjeru. Ivana, Ksenija i Sanja su se odlično uklopile i do sada su snimile sedam pesama, a u planu su još četiri, i to za samo osam meseci koliko postoje.

hellomagazin.rs/M G Promo

Slične Vesti

Najnovije vesti