Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Koji jezik ima prednost

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger: Koji jezik ima prednost

Autor: | 21/11/2022

0

Naša deca govore srpski jezik, pohvalila se nedavno Ana Ivanović. U njenom domu čuju se i nemački, engleski, čak i španski. Nekadašnja teniska zvezda i njen suprug Bastijan Švajnštajger toliko su stvoreni jedno za drugo, da ćete savršeniji par teško pronaći. Idealan primer multikulturalne, kosmopolitske porodice, u kojoj se cene prave ljudske vrednosti.

Pročitajte: Ana Ivanović konačno progovorila o deci - Luka i Leon ne gledaju televiziju, stariji je povukao na mene, a mlađi...

Instagram

 

Ana je, kao nacionalna ambasadorka "Unicefa", na Svetski dan deteta uputila poruku preko svojih društvenih mreža, a pridružio joj se i suprug. Ona je pričala na srpskom, on na engleskom, ali razumeo ih je – ceo svet.

- Prihvatiti različitosti i reći "ne" diskriminaciji nije teško - istakla je Ana, a Basti se nadovezao:

- Dovoljno je da se stavimo u tuđu poziciju.

Potom su, da bi potvrdili te reči, razmenili lopte: ona je uzela fudbalsku, on tenisku.

Pročitajte: Bastijan otkrio koje mu je omiljeno srpsko jelo: Ana mi to često pravi za doručak

Profimedia

 

- Tek tada možemo računati na inkluzivnije društvo u kome će svako dete imati jednake šanse da se razvija i napreduje. Bez obzira na razlike, kada su u pitanju prava dece svi delimo zajednički cilj. Mir, inkluzija, jednakost, obrazovanje, za svako dete. Tim za koji svi navijamo je tim koji se zalaže za prava dece – poručili su Ana i Bastijan na dva jezika.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti