Zgodne mame: Modne piste zamenile parkovima, a umesto spektakularnih kreacija šetaju - bebe (foto)

Zgodne mame: Modne piste zamenile parkovima, a umesto spektakularnih kreacija šetaju - bebe (foto)

Autor: | 21/08/2021

0

Deca poznatih manekenki - neodoljivi prizori sa ulica Njujorka i Los Anđelesa

Pošto je modna industrija i dalje na pauzi, neke zgodne slavne dame rešile su da iskoriste višak slobodnog vremena i prošire porodice, vidike i životna iskustva. Zbog toga su ove godine žrtvovale letnji odmor, ali sigurni smo da im nije žao.

Elsa Hosk ni na kafu ne ide bez bebe. Devojčica je na svet došla kao superžena, sa stisnutom pesnicom, a lepa švedska manekenka i njen suprug Tom Dejli dali su joj neobično ime – Tuliki, što na nordijskim jezicima znači „nežni vetar“. S obzirom na to da ima jedva šest meseci, mama je ne ispušta iz vida, ali nije zaboravila ni čime se bavi. Iako trenutno odsustvuje sa modnih pista, Elsa koristi trotoare Los Anđelesa da prikaže interesantne autfite, kao što je ovaj zeleni trenč ukomponovan sa patikama.

Pročitajte: Njene fotke su najerotičnije na Instagramu, a sada je otišla korak dalje i pozirala u toplesu (foto)

Profimedia

 

Za to vreme, na drugoj strani Sjedinjenih Država, u „baby walking and talking“ uživele su se njene koleginice Naomi Kembel, Karli Klos i Điđi Hadid. Dok je šetala dokovima Njujorka, u običnoj beloj košulji, očiju sakrivenih kačketom „Jenkija“ i naočarima za sunce, prepoznali su je samo paparaci. Poslednjih dana jula čuvena britanska manekenka tada im se prvi put ukazala na radaru sa ćerkom čije ime još ne znamo, ali nema sumnje da je uspela nešto što nikome pre nje nije pošlo za rukom – da kraljicu skandala preko noći transformiše u najbolju mamu na svetu.

Pročitajte: Naomi Kembel u prvoj šetnji sa ćerkicom (foto)

Profimedia

 

Ni Điđi se ovog leta nije previše udaljavala od Velike jabuke. Visoke potpetice zamenila je ravnim sandalama, savršenim za špartanje usijanim njujorškim avenijama, a boljeg društva od ćerke nema. Devojčica, kojoj su ona i muzičar Zejn Malik dali ima Kaj, u septembru će proslaviti prvi rođendan.

Pročitajte: Ako mogu Megan i Hari može i Điđi, otkriveno kraljevsko ime za bebu

Profimedia

 

Deca poznatih manekenki - Blažen među devojčicama

U poslednji manekenski „bejbi bum“ uspeo je da „uleti“ i jedan dečak. Na svet ga je, polovinom marta, donela zanosna Karli Klos. Nekadašnji „Viktorijin anđeo“ i njen suprug Džošua Kušner dali su mu ime Lejvi.

Pročitajte: Nepodobna - Manekenku Karli Klos godinama ignorisali roditelji supruga

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin