Dočekali: Posle brojnih lomova u dom Kojića stigla lepa vest, Keba presrećan

Dočekali: Posle brojnih lomova u dom Kojića stigla lepa vest, Keba presrećan

Autor: | 03/11/2022

0

Keba otišao u penziju!

Dragan Kojić Keba u oktobru je napunio 66 godina i posle svih protokola stekao uslov za odlazak u penziju. Kako piše Kurir Keba je otišao u penziju tek sada iako je prošle godine napunio 65 godina i već tada mogao da postane penzioner, ali je zahtev Fondu PIO predao tek u februaru 2022.

Rešenje mu je, kako saznaje ovaj medij, stiglo nedavno.

Pročitajte: Kad očinstvo postane skandal - Keba je vanbračnu ćerku priznao, ali iako je izrasla u ovu prelepu damu ne želi da je vidi (foto)

Dejan Milićević

 

Keba je otišao u penziju i u obrazloženju piše da je stekao starosni uslov i da će njegova mesečna penzija, koju će dobijati iz dva dela, iznositi nešto više od 46.000 dinara.

Keba je godinama poslovao preko svoje firme "Keboni", preko koje je državi plaćao porez, a imao je i status istaknutog umetnika, pa se pretpostavlja da je na ovaj način ispunio zakonske norme za penzionisanje.

Osim Kojića, među estradnjacima penziju dobijaju i Saša Popović (700 evra), Zlata Petrović (35.000 dinara, plus penzija iz Austrije 800 evra), Nada Obrić (16.000 dinara), Hasan DudićBora Đorđević (nacionalna penzija), Nada Topčagić (35.000 dinara), Rade Jorović (25.000 dinara), kao i glumci Bogdan DiklićLaza RistovskiVojislav Brajović i drugi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin