Prelepo: Ana Ivanović dan pred svoj 35. rođendan presrećna, Bastijan fotografijom sve otkrio

Prelepo: Ana Ivanović dan pred svoj 35. rođendan presrećna, Bastijan fotografijom sve otkrio

Autor: | 05/11/2022

1

Srce Ane Ivanović prepuno je radosti. Već sutra proslaviće svoj 35. rođendan, a njen voljeni suprug Bastijan Švajnštagjer odlučio je da već danas krene sa iznenađenjima. 

Pročitajte: Srce Ane Ivanović za njim ubrzano kuca - Fotografija iz Minhena obišla svet, Bastijan nem

Instagram

 

Bastijan veoma dobro zna na koji način da voljenoj Ani ulepša dan, pa je tako odlučio da samo jednom fotografijom na Instagramu pokrene lavinu emocija. 

"Beograd je uvek vredan posete", kratko je poručio Bastijan pored fotografije na kojoj nasmejano pozira u supruginom rodnog gradu i to na Kalemegdanu. 

Pročitajte: Prizor koji do sada niste videli - Ana i Bastijan u šetnji sa sinovima, dečaci su očeva kopija (foto)

Instagram

 

U prvi mah pratioci su posmilisli da su Ana i Bastijan stigli u našu prestonicu i da će ih sresti na ulicama grada, ali veoma brzo shvatili su da je Bastijan objavio samo uspomenu, tj fotografiju nastalu pre određenog vremena. 

Da li će jedan od najtraženijih sportskih parova sa sinovima Lukom i Leonom zaista uskoro prošetati Beogradom, kao što su to nedavno uradili Venecijom, ostaje da vidimo. 

profimedia

 

 

Komentari (1)

Loading
Viktorija 16:34 05.11.2022
Odgovori

Ne verujem da cemo takvu fotku videti. Ana je na Majorci sa decom, a Bastian obilazi nocne klubove po Nemackoj i Austrij sa interesantnim dristvom. Vec 2 g on samo cestita Ani rodjendan,, ne proslsvlja ni svok ni njen.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti