Svi su želeli da je vide u suknji: Ana Brnabić iznenadila, bravo za hrabrost (foto)

Svi su želeli da je vide u suknji: Ana Brnabić iznenadila, bravo za hrabrost (foto)

Autor: | 28/09/2022

5

Pantalone Ane Brnabić svi komentarišu 

Uvek originalna i stilizovana od glave do pete premijerka Ana Brnabić do sada u javnosti nije viđena u nekoj ležernijoj varijatni. Sako, košulja, pantalone, odelo to je u glavnom bivao njen izbor. Ali ne i kada odluči da u večernjim satima ode na gradski događaj. 

Pročitaje: Kralj Čarls večeras organizuje prijem - Ana Brnabić u pratnji partnerke Milice stigla na sahranu kraljice Elizabete II (foto)

Ata Images

 

Na oduševljenje svih premijerka se na proslavi 26. rođendana dnevnog lista Blic kao i promociji istoimene televizije pojavila u do sada neviđenom izdanju. Jeste obukla sako, košulju i prsluk, ali ovog puta pantalone Ane Brnabić svi su komentarisali. 

Boško Karanović

 

Umesto elegantnim pantalonama premijerka je večernji autfit upotpunila trendi džinsom. Uvek popularne i uklopive farmerke Ana je samouvereno nosila i tako pokazala da se može biti prikladno i trendi obučen i bez svečanih haljina i uzanih odela.

Boško Karanović

 

 

Komentari (5)

Loading
Vesna 10:41 29.09.2022
Odgovori

Toliko uvek pohvaljen njen stil a ja ne vidim da uopste ima stila za oblacenje, ama bas nikakvog.

Jana 14:18 29.09.2022
Odgovori

Nista meni ovde nije kasno...Koliko znam kod nas nisu odobreni istopolni brakovi,jos i decu da imaju.Kako ce oni da budu popisani,sta je Ana tom detetu,a sta njena partnerka,porodica nisu...Zbunjeni popisivac

Maxa 22:21 30.09.2022
Odgovori

Glupost o cemu vi komentarisete,premijer ili premijerka nije bitno sta oblaci niti njen privatan zivo vec je vazno kakav je politicar a hvala bogu za Srbiju i za narod u Srbiji za pohvalu

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još