Nova zvezda belog sporta: Sin Viki Miljković gospodari teniskim terenima (foto)

Nova zvezda belog sporta: Sin Viki Miljković gospodari teniskim terenima (foto)

Autor: | 28/06/2021

0

Sin Viki Miljković neće krenuti stopama roditelja...

Deca uspešnih i poznatih ljudi u većini slučajeva još dok odrastaju nagoveštavaju da će kroz život nastaviti da hodaju dobro utabanim stazama roditelja. Doduše, oni ih često i sami usmeravaju u tom pravcu, čak i kada naslednici nisu previše talentovani.

To im se, naravno, ne može zameriti. S jedne strane, zašto prekidati tradiciju, a, s druge, kontakte koje su stekli tokom višegodišnjeg bavljenja određenom profesijom uvek mogu da iskoriste za dobrobit svog deteta.

Kako sada stvari stoje, Andreja Taškovića u budućnosti neće pratiti epitet „sin Viki Miljković i Dragana Taškovića“, ali je vrlo verovatno da će uz imena priznatih muzičara stajati odrednica „mama i tata Andreja Taškovića“. A svaki roditelj će reći da od toga nema veće sreće.

Pročitajte: Viki Miljković slavi 46. rođendan, od supruga dobila poklon koji ju je bukvalno ostavio bez teksta! (video)

Četrnaestogodišnji jedinac uspešne pevačice, poslednjih godina i redovnog člana žirija „Zvezda Granda“, verovatno voli da sluša mamine hitove, ali mikrofon i scena mu nisu preterano zanimljivi.

‒ Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu ‒ ispričala je Viki Miljković pre dve godine u razgovoru za magazin HELLO!.

Pročitajte: Sin Viki Miljković proživeo pravu dramu, stanje mu se naglo pogoršalo

Dečak je, u međuvremenu, znatno napredovao, pa je ponosna majka sada u prilici da se pohvali medaljama i diplomama koje Andrej osvaja na teniskim turnirima.

Istovremeno, podjednako je angažovan na školskim obavezama, a Viki bez zadrške bdi nad njegovom srećom.

‒ Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze.

Pročitajte: Zaboravićete na sve mračne teme, prelepo - Novogodišnja čarolija stigla u luksuzni dom Viki Miljković (video)

‒ Apsolutno sam uključena u sve što se tiče njegove nastave, mada imam i pomoć Tašketove ćerke Jelene, koja je „nemački đak“, kao i Andrej. Ona je, preko „Vajbera“, njegova najveća podrška u izradi domaćih zadataka.

U maniru pravog sportiste, spremnog da se uprkos svemu suoči sa izazovima, Andrej Tašković, iako još praktično dete, na svom profilu na „Instagramu“ istakao je moto kojim se vodi: „You have one life don't waste it“.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti