Svi kažu da neverovatno liče: Ova prelepa glumica je rođena sestra Srđana Todorovića (foto)

Svi kažu da neverovatno liče: Ova prelepa glumica je rođena sestra Srđana Todorovića (foto)

Autor: | 28/09/2022

0

Sestra Srđana Todorovića takođe je glumica

Ime Srđan Todorović svima je dobro poznato, ali malo ko zna da uspešan glumac i naslednik legendarnog Bore Todorovića ima sestru koja se takođe bavi glumom. Njeno ime je Dana Todorović, a gluma nije jedini poziv koji je odabrala. Osim toga Dana se bavi prevođenjem i pisanjem.

Pročitajte: Posle velike porodične tragedije Ana konačno u javnosti - Supruga Srđana Todorovića danas izgleda ovako (foto)

Facebook printscreen

 

Sestra Srđana Todorovića školovala se u Budimpešti, Detroitu, Indijanapolisu i Njujorku, a studije drame završila je u Londonu. Takođe, Dana je velika podrška glumcu, koji koristi svaki slobodan trenutak da provede sa njom. Ona je bila uz njega i u najtežem životnom periodu kada je izgubio sina.

Pročitajte: Prepoznajte li taj pogled? Dečak sa fotografije danas je veliki glumac, a tek kad čujete ko su mu bili otac i tetka

Instagram

 

Dana je šest godina radila kao prevodilac u Ujedinjenim nacijama, a trenutno živi u Beogradu i piše na srpskom jeziku. Njen prvi roman “Tragična sudbina Morica Tota” preveden je na nemački i engleski jezik. 

Nakon ovog romana, koji je objavljen 2008. godine, objavila je i dve knjige za decu u Sloveniji, a roman “Park Logovskoj”, posvetila je svom ocu Bori. Zajedno sa ocem, Dana se pojavila u filmu Profesionalac, gde tumači ćerku njegovog lika.Tumačila je sporedne uloge u filmovima: "Potera za sreć(k)om", "Flert", "Rat uživo", "Život je čudo", a glumila je i u istoimenoj TV seriji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti