Strašna porodična tragedija, preminuo sin Žike Todorovića: On nam je bio i noć i dan i sreća i život

Strašna porodična tragedija, preminuo sin Žike Todorovića: On nam je bio i noć i dan i sreća i život

Autor: | 21/12/2017

0

Velika tragedija pogodila je porodicu našeg proslavljenog glumca Srđana Todorovića - njegov trogodišnji sin preminuo je sinoć u porodičnom stanu na Vračaru.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspela.

Ana Todorović, supruga Srđana Todorovića je očajna, na lekovima, i obamrla od tuge posle smrti trogodišnjeg sina Dejana. Ipak, smogla je snage da otvori vrata stana i ispriča šta se dogodilo juče kada je tragično preminuo mali Dejan.

- Sve se dogodilo juče popodne. Dejan se nije otrovao.... ugušio se u krevetu. Bio je prehlađen, stavila sam ga na spavanje, i ostala u dnevnoj sobi da gledam film. Malo kasnije sam ga pronašla sa glavom zadubljenom u jastuk - drhtavim glasom je Ana rekla i dodala:

- Odmah sam pozvala Hitnu pomoć, pokušali su da ga reanimiraju... butine su mu bile ljubičaste.

- Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko 5 legao da spava - priseća se ona.

- Zaspao je i dva i po sata kasnije. Oko pola 7 pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave, ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna - dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć.

- Rekli su mi da je stariji čovek ne bi uspeli, a ne dete. Bio je veselo, dobro dete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovak nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod dece. Ovo se vrlo retko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio - kaže neutešna majka.

- Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali - dodaje Ana.

Glumčeva maćeha Karolina Todorović ispričala je da ništa nije ukazivalo da će se tako nešto dogoditi.

- Kako se to desilo ni nama nije jasno. Bio je dan pre svega toga na kontroli, bilo mu je bolje, ali je imao malo šlajma pa je bio pod antibioticima. Tada su rekli da ostane još malo kod kuće dok se ne opravi. Nije imao nikave probleme, rekli su da oporavak ide na bolje i da se čak i taj sekret smanjuje, ali se nešto desilo u trenutku i tu je bio kraj. Došao je kući, zaspao i nije se probudio. To je strašno, tri i po godine je imao - kaže Karolina Todorović, druga supruga Srđanovog pokojnog oca Bore.

U obdukcijskom nalazu se navodi "iznenadna smrt" kao uzrok tragedije.

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine. Žika i Ana su u braku već 10 godina, a ta ljubav počela je na Adi Bojani. Ubrzo su se venčali, a pre tri godine dobili su sina kome su dali ime Dejan.

Žika je nedavno izjavio da ga je uloga oca promenila.

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, odgovornost je mnogo veća. I pre nego što sam dobio sina sam prestao da izlazim, prosto u tim sam godinama da treba reći stop u jednom trenutku – rekao je Žika u jednom od intervjua.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti