Prepoznajte li taj pogled? Dečak sa fotografije danas je veliki glumac, a tek kad čujete ko su mu bili otac i tetka

Prepoznajte li taj pogled? Dečak sa fotografije danas je veliki glumac, a tek kad čujete ko su mu bili otac i tetka

Autor: | 09/04/2022

0

Nekad i sad - Da li prepoznajete dečaka sa fotografije

Dečak na fotografiji od malih nogu je bio okružen pokretnim slikama. Kako i ne bi kad su mu i otac i tetka velikani našeg glumišta. Prvi film snimio je 1968, kada je imao svega tri godine, podelivši ekran sa Batom Stojkovićem i Evom Ras. Kratko, doduše, ali slatko. I dovoljno da odredi njegov životni put.

Pročitajte: Danas je jedno od najlepših televizijskih lica i devojka sina moćnog političara - Da li prepoznajete devojčicu sa slike?

Instagram

 

Ako vam kažemo da je njegov tata legendarni Bora Todorović, a tetka jednako slavna Mira Stupica, već znate da je na slici – Srđan Žika Todorović. Ponekad otvori porodični album na Instagramu, pa nas vrati u prošlost, u vreme kada je pasionirano svirao bubnjeve i bio član kultnih bendova kao što su Ekatarina Velika ili Disciplina kičme.

Pročitajte: Decenije ljubavi i velika tragedija koja ih je još više zbližila - Žika Todorović posle dužeg vremena sa suprugom Anom izašao u javnost

Instagram

 

Nekad ume da ode još dalje, u rano detinjstvo i negde na Jadran gde je provodio letnji raspust. A pored crno-bele fotografije, nastale verovatno u drugoj polovini šezdesetih, koju je nazvao jednostavno „Mali Žika“, vidimo kako radoznalo posmatra sladoled u kornetu. Neka deca ne bi gubila vreme na analize omiljene poslastice, ali slatki dečak platinaste kose možda je bio malo zbunjen i nije znao odakle da počne...

Pročitajte: Prepoznajete li taj osmeh? Pošteno nas je rastužio i rasplakao poslednjih meseci (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin