Majčino srce razume: Cakanina ćerka napustila sve, pevačica joj dala blagoslov

Majčino srce razume: Cakanina ćerka napustila sve, pevačica joj dala blagoslov

Autor: | 23/09/2022

1

Cakanina ćerka Marija dugi niz godina nije u Srbiji

Dragica Radosavljević Cakana živi krajnje harmoničnim životom. Već četvrt veka u skladnom je braku sa advokatom Nebojšom Negićem koji joj je veliki oslonac i podrška. Cakanina ćerka iz prvog braka Marija sreću je sa suprugom i troje dece pronašla u Rusiji. 

Pročitajte: Cakana izbezumljena, strahuje za ćerkin život - Rekla sam joj da odmah pakuje kofere

Instagram

 

Međutim, izgleda da i najlepše bajke nekada imaju malo drugačiji kraj. Iako je sa početkom rata u Ukrajini Cakana bila veoma uznemirena i molila ćerku da spakuje kofere i dođe u Srbiju, ona to nije učinila. Ali, posle samo nekoliko meseci stvari su drugačije. 

Cakanina ćerka život je nastavila daleko od supruga 

Kako piše Svet Marija je odlučila da ipak napusti Rusiju i to bez supruga. 

- Ćerka mi je sada sa firmom u Makedoniji, tamo ima predstavništvo, dok je zet i dalje u Moskvi. U kontaktu smo svakodnevno, ali to je kod nas uobičajeno, ne zato što se dešava nešto vanredno. Kaže zet da se tamo ne osećaju nikakve tenzije, sve normalno funkcioniše. Ljudi žive, rade, izlaze.

Pročitajte: Lepa i talentovana - Cakanina unuka rešena da ostvari veliki san, baka oduševljena (foto)

Boško Karanović

 

Čak i dok je ćerka bila u Moskvi, čitali smo da je tamo kriza, nemaština, slala mi je video snimke sa punim rafovima, prodavnice, generalno sve normalno funkcioniše. Šta će na kraju biti, ne znam, da li će se išta promeniti, ali zasad nema naznaka nikakvom haousu, da će se išta desiti u Rusiji - rekla je Cana za Svet i tako potvrdila da Marija i njen suprug žive na dve različite strane sveta, nadamo se samo privremeno.  

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti